Comunitat Valenciana

Escola Valenciana inicia la seua Gira 2017 amb l'actuació d'Arthur Caravan i Herba Negra a València

  • L'entitat estrena el nou disc de la Gira i l'agenda musical que es desenvoluparà per tota la Comunitat, en "el cor" de les Trobades d'Escoles en Valencià.
  • Este concert a València marca l'inici del calendari de la Gira d'Escola Valenciana en el marc de les Trobades.
  • Escola Valenciana i Reviscola han editat este disc, que ha comptat amb la col·laboració de les universitats públiques i la participació del Col·lectiu Ovidi Montllor.
Cartell de 'La Gira'
Cartell de 'La Gira'
ESCOLA VALENCIANA
Cartell de 'La Gira'

Escola Valenciana inicia la seua Gira 2017 este dimecres amb un concert en el Teatre el Micalet de València en el qual actuaran Arthur Caravan i Herba Negra, dos de les apostes musicals que conformen l'onzé àlbum d'este festival itinerant.

L'entitat estrena així el nou disc de la Gira i l'agenda musical que es desenvoluparà per tota la Comunitat, en "el cor" de les Trobades d'Escoles en Valencià. El nou volum és una compilació de 22 temes dels músics valencians Pellikana, Auxili, Arthur Caravan, L'Emperador, Deliri, Temple, L'Home Brut, Meteor, Ona Nua, Mireia Vives i Borja Penalba, Vadebo, X-Fanekaes, SVA-TERS, Atupa, Assekes, Herba Negra, Prozak Soup, Lilit i Dionís, Xaluq, Musicants, Tomás de Santos i Esir.

Escola Valenciana i Reviscola han editat este disc, que ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de València, l'Universitat d'Alacant, l'Universitat Miguel Hernández, l'Universitat Politècnica de València, l'Universitat Jaume I, i la participació del Col·lectiu Ovidi Montllor.

Este concert a València marca l'inici del calendari de la Gira d'Escola Valenciana en el marc de les Trobades. De moment, hi ha programades una quinzena d'actuacions, a les quals s'espera que es vegen incrementant de noves en els pròxims mesos.

A més, destaquen altres dos cites importants: el concert de la Gira emmarcat en el Fesfoc, que tindrà lloc el 22 de juny a Alacant, i el Feslloch, que tanca l'agenda de concerts de la Gira els dies 6, 7 i 8 de juliol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento