Comunitat Valenciana

Sinne Eeg i el jazz escandinau arriben este dimarts al Cicle de Primavera del Jimmy Glass

  • Actua en el Jimmy Glass després de la seua gira pels EUA i del seu pas pel Café Central de Madrid.
  • Aquesta sala valenciana presenta per primera vegada en directa a l'artista.
  • El sòlid trio que l'acompanya està integrat pel pianista Jakob Christoffersen, el contrabaixista Lennart Ginman i el bateria Martin Maretti Andersen.
Sinne Eeg
Sinne Eeg
JIMMY GLASS
Sinne Eeg

La cantant més prominent del jazz escandinau, Sinne Eeg, actuarà este dimarts dins del Cicle de Primavera del Jimmy Jazz, la sala valenciana que presenta per primera vegada l'artista amb major projecció internacional del seu país en este estil.

Protagonista en els millors festivals i escenaris del món, actua en el Jimmy Glass després de la seua gira pels EUA i del seu pas pel Café Central de Madrid, abans d'emprendre la seua gira asiàtica, amb Hong Kong com a primera destinació.

El sòlid trio que l'acompanya està integrat pel pianista Jakob Christoffersen, el contrabaixista Lennart Ginman i el bateria Martin Maretti Andersen, tots ells il·lustres músics danesos.

Recomanada i elogiada per la premsa internacional, "convenç qualsevol audiència amb la seua impressionant veu plena de matisos, amb la seua tècnica i eixa qualitat innata per a fer seua qualsevol cançó, ja siga un estàndard o les seues pròpies composicions", ha destacat la sala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento