Comunitat Valenciana

Bromera i el cantant Bertomeu convoquen un concurs per a participar en el seu nou videoclip

  • El músic ofereix als seus seguidors la possibilitat d'aparéixer en el seu nou videoclip, 'Besos', que s'estrenarà el pròxim 13 d'abril, Dia Internacional del Bes.
  • Per a participar, només cal preparar una gravació d'entre 5 i 7 segons d'un bes "ple d'amor" i enviar-lo abans de l'1 d'abril per email.
  • A més, se sortejaran tres exemplars del llibre 'Sensacionari' entre tots els participants, amb lletres i música de Bertomeu i il·lustracions d'Empar Bou.
Fragment de la portada de 'Sensacionari', de Bertomeu
Fragment de la portada de 'Sensacionari', de Bertomeu
BROMERA
Fragment de la portada de 'Sensacionari', de Bertomeu

Bromera i l'artista Bertomeu han llançat una campanya per a celebrar el Dia Internacional del Bes. Així, el cantautor -que recentment ha publicat el seu llibre-disc 'Sensacionari' amb l'editorial valenciana-, ofereix als seus seguidors la possibilitat d'aparéixer en el seu nou videoclip, 'Besos', que s'estrenarà el pròxim 13 d'abril, jornada que commemora el bes més llarg de la història i que s'ha convertit en un dia per a celebrar els besos com a expressió d'afecte.

Per a participar en el vídeo, solament cal preparar una gravació d'entre cinc i set segons d'un bes "ple d'amor". Les imatges poden gravar-se amb el mòbil sempre que la pantalla estiga en horitzontal. El material s'ha d'enviar abans de l'1 d'abril a la direcció de correu electrònic produccions394@gmail.com.

Si se segueixen tots els passos, este bes apareixerà en el nou videoclip de Bertomeu que es llançarà al web del cantant i també al canal de Youtube de Bromera de Lletres, detalla l'editorial a través d'un comunicat. A més, se sortejaran tres exemplars del llibre 'Sensacionari' entre tots els participants. L'obra, amb lletres i música de Bertomeu i il·lustracions d'Empar Bou, és un llibre-disc "ple de sentiments per a destacar l'important que és mostrar el nostre afecte, en família, amb carícies, abraçades i besos".

"En definitiva, un àlbum ple de possibilitats per a compartir emocions amb els qui més estimeu al ritme de la música", assenyalen els impulsors del projecte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento