Comunitat Valenciana

Mor un jove de 24 anys en una baralla produïda a la localitat alacantina de Xaló

  • Els agents de la Guàrdia Civil estan en espera del resultat de l'autòpsia per a determinar la causa de la mort.
  • Hauria mort després de rebre una forta patada en el cap en el transcurs d'una baralla en la qual van participar diversos homes.
  • L'equip mèdic del SAMU va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al jove, però no va haver-hi resposta.
Imagen de recurso de una unidad del SAMU
Imagen de recurso de una unidad del SAMU
GVA
Imagen de recurso de una unidad del SAMU

Un jove de 24 anys ha mort esta nit després de veure's involucrat en una baralla a la localitat alacantina de Xaló, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comandància Provincial de la Guàrdia Civil i de l'Ajuntament.

La investigació, que ha recaigut en el jutjat de guàrdia de Dénia, es troba baix secret de sumari i els agents de la Guàrdia Civil estan en espera del resultat de l'autòpsia per a determinar la causa de la mort.

La principal hipòtesi amb la qual es treballa és que el jove -de 24 anys i veí del municipi valencià de Vilallonga- hauria mort després de rebre una forta patada en el cap en el transcurs d'una baralla en la qual van participar diversos homes, registrada als voltants d'un pub als afores de Xaló, concretament en la carretera CV-750.

Per la seua banda, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha assenyalat que sobre les 00.00 hores va rebre una telefonada en la qual s'alertava que hi havia un jove inconscient en el sòl.

Fins al lloc dels fets, es va mobilitzar a unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). L'equip mèdic del SAMU va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al jove, però no va haver-hi resposta, va morir in situ.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento