Comunitat Valenciana

Troben una jove de 20 anys lligada a un arbre en un parc públic de Catarroja

  • La xica s'havia quedat dormida perquè li havien posat un mocador en la boca amb alguna substància que la va deixar en este estat.
  • La Guàrdia Civil sospita d'un oncle de la jove al qual ella havia denunciat anteriorment.
  • Va ser traslladada fins a l'Hospital La Fe de València per a ser assistida mentre les diligències han sigut traslladades al jutjat de guàrdia de Catarroja.
Un agente de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.
Un agente de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.
EUROPA PRESS/GUARDIA CIVIL
Un agente de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.

Una jove d'uns 20 anys va ser trobada este diumenge lligada a un arbre en un parc públic de la localitat valenciana de Catarroja, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores del succés. De moment, no ha transcendit cap detenció per este fet.

Passades les 20.00 hores d'este diumenge, dues persones van observar esta jove, de nacionalitat marroquina, lligada a un arbre i van alertar de l'incident.

La Guàrdia Civil està investigant l'autoria dels fets i sospita d'un oncle de la jove al qual ella havia denunciat anteriorment per causes que no han sigut precisades. La xica s'havia quedat dormida perquè li havien posat un mocador en la boca amb alguna substància que la va deixar en este estat.

Després de ser trobada, va ser traslladada fins a l'Hospital La Fe de València per a ser assistida mentre les diligències han sigut traslladades al jutjat de guàrdia de Catarroja.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento