Comunitat Valenciana

Marí retrau a Rivera les crítiques: "Eixe dia es va prendre una sobredosi de Cola Cao tremenda"

  • A mi mai se m'ocorria dir-li a un company amb el qual tinc discrepàncies sanes, que se'n vaja", ha dit.
  • "No m'he desviat ni mig mil·límetre del que deia el nostre programa electoral. Li pese a qui li pese", assegura.
  • Insisteix que se sent representat per certes persones del partit com els diputats autonòmics en les Corts David de Miguel o Alberto García.
Marí en la tribuna de les Corts
Marí en la tribuna de les Corts
CEDIDA
Marí en la tribuna de les Corts

L'encara síndic de Ciutadans en les Corts Valencianes, Alexis marí, ha retret al líder de la seua formació, Albert Rivera, que animara a deixar el partit aquells que no estigueren d'acord en alguna qüestió. "Eixe dia crec que que es va prendre una sobredosi de Cola Cao al matí tremenda perquè a qui se li ocorre. A mi mai se m'ocorria dir-li a un company amb el qual tinc discrepàncies sanes, que se'n vaja".

Així ho ha indicat Alexis Marí als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, en ser preguntat sobre la decisió de l'Executiva de Ciutadans (Cs) de nomenar nou portaveu en la Cambra autonòmica valenciana i rellevar del seu càrrec el fins ara síndic Alexis Marí per la diputada autonòmica per Alacant i portaveu adjunta del grup parlamentari Maria del Carmen Sánchez.

Marí ha manifestat sentir-se "bé, molt tranquil i descansat", malgrat reconéixer que ha dormit cinc hores, i ha defés la gestió que ha dut a terme al com a portaveu de la formació taronja en les Corts. "No m'he desviat ni mig mil·límetre del que deia el nostre programa electoral. Li pese a qui li pese", ha subratllat.

Visiblement afectat, l'encara síndic de Ciutadans en el parlament valencià ha criticat algunes de les decisions que ha adoptat la seua formació com "anar de la mà amb el de 'Luis sigues fort', en al·lusió al sms que Rajoy va enviar a Luis Bárcenas, o "gitar-se sent socialdemocráta i alçar-se sent ultraliberal", però ha insistit que se sent representat per certes persones del partit com els diputats autonòmics en les Corts David de Miguel o Alberto García.

"Hi ha amb altres companys amb els quals em sent menys representat i que tinc discrepàncies amb alguns sanes i amb altres als quals dic que açò és infumable. L'altre dia escoltava el meu president (Albert Rivera) dir que se'n vagen, doncs amb tot el respecte que li tinc, eixe dia crec que es va prendre una sobredosi de Cola Cao al matí tremenda perquè a qui se li ocorre. A mi mai se m'ocorria dir-li a un company que té discrepàncies sanes que se'n vagen".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento