Comunitat Valenciana

Les vendes del comerç en festius creixen un 6% els primers quatre mesos de 2017, segons Anged

  • L'entitat assegura que dels més de 170 euros diaris de despesa mitjana d'un turista a la Comunitat Valenciana 30 són en el sector del comerç.
  • "L'èxit turístic" de la Comunitat Valenciana està influint "directament" en els "bons resultats" que presenten l'obertura de festius.
  • És un "fet irrefutable" que el consumidor valencià i el turista "desitgen que el comerç estiga obert també en cap de setmana", diu el portaveu.
Rebaixes, compres, comerç.
Rebaixes, compres, comerç.
EUROPA PRESS
Rebaixes, compres, comerç.

Les vendes del comerç en festiu han crescut un 6% en els primers quatre mesos de 2017, segons ha assegurat l'Associació Nacional de Grans d'Empreses de Distribució (ANGED), que fixa en més de 170 euros diaris la despesa mitjana d'un turista a la Comunitat Valenciana, 30 d'ells en el sector del comerç.

D'acord amb l'associació, el diumenge és un dels tres dies amb més venda de la setmana de les grans superfícies valencianes que tenen la possibilitat d'obrir. En este cas, tornaran a obrir diumenge que ve.

Segons les dades d'Exceltur, en el primer trimestre de 2017 el turisme a Espanya va créixer un 4,1%, especialment en ciutats com Alacant i València, els ingressos de les quals han superat en més d'un 10% els de l'any anterior. En total, ja són 14 trimestres seguits en els quals el turisme creix per damunt del 3%.

Per a Anged, "l'èxit turístic" de la Comunitat Valenciana està influint "directament" en els "bons resultats" que presenten l'obertura de festius en l'autonomia, on en els primers quatre mesos de l'any les vendes en diumenges i festius van créixer un 6% pel que fa al mateix període de 2016.

El portaveu d'Anged a la Comunitat, Carlos Alfonso, ha afirmat que és un "fet irrefutable" que el consumidor valencià i el turista "desitgen que el comerç estiga obert també en cap de setmana".

"Les dades són contundents: comerç i turisme estan tirant de l'economia de la nostra regió, i l'ocupació és el gran beneficiat de tot açò, tal com es desprén de les últimes dades d'afiliació a la Seguretat Social", ha dit, perquè reflecteixen que el comerç minorista de la Comunitat "ha creat 5.045 nous llocs de treball, un 1,9% més respecte de l'any anterior".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento