Comunitat Valenciana

Black Coffee, Legowelt, Ryan Elliot, Tensnake i Tucillo també estaran en l'Electrosplash 2017

  • El festival Electrosplash 2017 se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol en la Marina de València, al costat de la platja de la Malva-rosa.
  • Quant als artistes espanyols, l'organització ha confirmat les actuacions de Suruba, Boranimals b2b Electrronicall, Edu Veneno, Juárez i Luis Bonías Bías.
  • L'esdeveniment disposarà de tres escenaris i seguirà apostant en aquesta nova edició "pel millor underground clubbing del moment en el planeta".
Tensnake
Tensnake
ELECTROSPLASH
Tensnake

Els artistes Black Coffee, Legowelt, Ryan Elliot, Tensnake i Tucillo integren la tercera tanda de confirmacions del cartell del festival Electrosplash 2017, que se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol en la Marina de València, al costat de la platja de la Malva-rosa, ha anunciat l'organització.

A un mes de l'esdeveniment, ElectroSplash 2017 presenta un nou avanç de la seua oferta en el qual destaca la presència del dj i productor sud-africà Black Coffee; el "geni" holandés de la millor música de club Legowelt; el dj i remixer nord-americà Ryan Elliot; l'alemany Tensnake, amb un house fortament influenciat pel disc, el soul, el boogie, el funk i el pop dels 80, i l'italià establit a Eivissa Tucillo.

A més, se'n van coneixent més noms de la "important" representació espanyola, esta vegada amb les confirmacions dels Suruba, Boranimals b2b Electrronicall (theBasement Soundsystem), Edu Veneno, Juárez i Luis Bonías Bías, detallen els responsables del festival en un comunicat.

Com ja succeïra en els dos avanços anteriors, "queda clar que ElectroSplash segueix apostant pel millor underground clubbing del moment en el planeta". Són el techno, el house, el deep, el minimal i el disc els principals estils que es desplegaran en els tres escenaris -Main Stage, DiscoSplash Stage i ElectroSplash by Night- d'un festival especial que compta amb un dels públics més colorits, fidels i entesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento