Comunitat Valenciana

Puig: "No pot existir un partit en el qual l'intern siga més important que l'acció de govern"

  • Assegura que la seua "gran missió, fins i tot com a secretari general del PSPV, és presidir la Generalitat".
  • El president ha assenyalat que la política "està per a transformar la societat" i això "es fa des dels governs".
  • Segons l'actual secretari general del PSPV, en dos anys de Govern "s'han fet més coses que en els últims 20" i creu que el partit "està ara millor que fa 22 anys".
Puig, este dimarts a l'Eliana
Puig, este dimarts a l'Eliana
GVA
Puig, este dimarts a l'Eliana

El líder dels socialistes valencians i cap del Consell, Ximo Puig, ha destacat este dimarts que la seua "gran missió, fins i tot com a secretari general del PSPV, és presidir la Generalitat", al mateix temps que ha indicat que "no pot existir un partit en el qual l'intern siga més important que l'acció de govern".

Puig s'ha manifestat en estos termes a l'Eliana (València), on ha participat en la presentació de les novetats de la campanya contra incendis forestals de 2017, en ser preguntat per la candidatura alternativa a la Secretaria General del PSPV presentada per l'alcalde de Burjassot, Rafa García, qui el dilluns va advocar per que este càrrec no recaiguera en la mateixa persona que ostenta la Presidència de la Generalitat.

Sobre este tema, Puig ha assenyalat que la política "està per a transformar la societat" i això "es fa des dels governs". "Per tant, no hi ha cap visió més important que tinga un partit que intentar des d'un govern canviar la societat; això és el que ha sigut sempre el PSOE", ha subratllat. El també cap del Consell ha mostrat el seu "respecte absolut" al "company" Rafa García i "a totes les opcions, idees i a tots aquells que tinguen qualsevol aportació".

En este sentit, ha asseverat que ell escoltarà qualsevol proposta. "Anem a fer un projecte de canvi. Després de 20 anys del PP, hi ha un govern de progrés compartit amb altres forces -en la Generalitat-", ha defés el 'president', qui ha assegurat que en dos anys de Govern "s'han fet més coses que en els últims 20" i que el PSPV "està ara millor que fa 22 anys". "Es tracta que siga un partit útil de veres als ciutadans, i en això estem", ha postil·lat Puig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento