Comunitat Valenciana

La Marina de València rep el 'Solstici d'Estiu' amb food trucks i activitats infantils i aquàtiques

  • L'esdeveniment es desenvoluparà el dissabte i el diumenge, des de les 11.00 fins a les 15.00 i les 21.00 hores, respectivament.
  • Els assistents, que podran accedir al recinte de manera gratuïta, podran gaudir amb diverses activitats familiars.
  • Entre altres iniciatives, els participants podran fer caiac, paddle, surf, navegació a vela, divertir-se amb unflables i escoltar música en directe.
Solstici d'estiu en La Marina
Solstici d'estiu en La Marina
HOSTELEROS DE LA MARINA
Solstici d'estiu en La Marina

La Marina de València rebrà este cap de setmana el 'Solstici d'Estiu' amb una àmplia varietat d'activitats infantils, aquàtiques i llocs de food trucks. Serà dissabte i diumenge, des de les 11.00 fins a les 15.00 i les 21.00 hores, respectivament, segons ha informat l'organització en un comunicat. A més d'una rica oferta gastronòmica i de productes artesanals, tant en la Zona Food Trucks com en la Zona Market, l'esdeveniment 'Solstici d'Estiu' també posarà a la disposició del públic diverses activitats per al gaudiment familiar.

El 'Solstici d'Estiu' comptarà amb cinc zones que organitzaran còmodament les activitats al llarg del cap de setmana: Zona Market; Zona de Food Trucks; Zona d'Activitats Infantils; Zona d'Actuacions Musicals; i Zona d'Activitats Aquàtiques. En la Zona Market, els visitants tindran accés a una quinzena de llocs de venda amb productes artesanals. La Zona de Food Trucks oferirà sis diferents vehicles que reflecteixen la millor faceta del menjar de carrer.

Una vegada en la Zona d'Activitats Infantils, els més menuts podran divertir-se amb unflables aquàtics, jumping i carpes de realitat virtual. L'aspecte més juvenil del 'Solstici d'Estiu' es trobarà en la Zona d'Actuacions Musicals, on es podrà gaudir a l'aire lliure de música en directe i DJs. Finalment, la Zona d'Activitats Aquàtiques permetrà als visitants experimentar la millor cara de l'estiu. Algunes de les activitats disponibles en esta zona de l'esdeveniment seran caiac, paddle surf i navegació amb vela.

L'entrada a l'esdeveniment és completament gratuïta per a tots els visitants. La varietat en l'experiència gastronòmica està garantida per l'organització, l'Associació d'Hostelers de la Marina, i els seus col·laboradors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento