Comunitat Valenciana

Metrovalencia oferirà servici ininterromput durant tota la nit de Sant Joan

  • Es compaginarà amb els servicis mínims decretats per les diferents parades parcials convocades pels maquinistes del tramvia per a esta nit.
  • Coexistiran diferents parades parcials durant la nit dels quals solament les dels maquinistes del tramvia, afectaran la circulació de passatgers.
  • Els usuaris poden consultar els horaris previstos en el lloc web www.metrovalencia.es, a les xarxes socials i al telèfon gratuit 900 46 10 46.
Estació de Metrovalencia
Estació de Metrovalencia
GVA
Estació de Metrovalencia

Metrovalencia oferirà als seus usuaris servicis especials en la nit de Sant Joan, del divendres 23 al dissabte 24, de manera ininterrompuda durant 24 hores per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran durant la celebració de la tradicional Nit de Sant Joan, especialment en direcció a les platges de la capital del Turia. Estos servicis especials es compaginaran amb els servicis mínims decretats per les diferents parades parcials convocades pels maquinistes del tramvia per a esta nit. Les diferents línies de metro i tramvia tindran servicis especials durant tota la nit, però amb diferents freqüències segons destinacions i franja horària.

Per açò, es recomana als usuaris que consulten els horaris en el lloc web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com obtindre informació en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, especialment si es té en compte les citades parades parcials dels maquinistes del tramvia, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

En concret, coexistiran diferents parades parcials durant la nit de les quals solament les dels maquinistes del tramvia, afectaran la circulació de passatgers. El divendres 23 de 19.30 a 00.00 hores i el dissabte 24 de 00.01 a 3.00 hores i de 4.30 a 7.30 hores s'ha programat el 85% del servici, tal com ha decretat la Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana. Ja sense afectar els desplaçaments de metro i tramvia, hi haurà un 55% de servicis mínims d'agents d'estacions i un 50% dels caps d'equip dels tallers de Tarongers.

Les estacions més transitades s'espera que siguen les del tramvia més properes a les platges, com són Doctor Lluch, La Cadena, Eugenia Viñes, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I i Mediterrani. Les destinacions del metro seran Seminari, Paterna, Torrent Avinguda, Aeroport, Rafelbunyol i Marítim-Serradora durant tota la nit i, puntualment, Picassent, Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento