Comunitat Valenciana

La CVMC publica les llistes provisionals amb els admesos a les borses de treball temporal

  • S'han rebut 8.889 sol·licituds per a 26 borses de treball i un total de 62 llocs de treball de caràcter temporal en la Corporació.
  • Les persones interessades disposaran de sis dies per a presentar al·legacions.
  • La CVMC ha estrenat nou lloc web corporatiu, www.cvmc.es, on aniran publicant informació sobre els processos de contractació.
Nou lloc de la CVMC
Nou lloc de la CVMC
Europa Press
Nou lloc de la CVMC

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha estrenat nou lloc web corporatiu (www.cvmc.es) en el qual publica les llistes provisionals d'admesos en les borses de treball temporal. Així mateix, arreplega tota la informació de la Corporació, el Consell Rector i la Societat Anònima de Mitjans de comunicació.

El nou lloc web, que pretén ser una ferramenta d'informació sobre l'actualitat de l'organisme, informarà, entre altres aspectes, sobre els processos de contractació que impulsa la Corporació, segons ha indicat l'entitat en un comunicat.

De fet, ja estan publicades les llistes provisionals de les persones admeses en les borses de treball temporal que es van convocar per a l'organisme. Les persones interessades disposaran de sis dies per a presentar al·legacions. Els tràmits següents també es publicaran al web.

Concretament, les borses de treball temporal eren per a cobrir 62 llocs de treball de caràcter temporal en la Corporació. La convocatòria va rebre un total de 8.889 sol·licituds per a 26 borses de treball que es corresponen amb les diferents categories professionals que es busquen per a la nova radiotelevisió.

La Corporació es va crear per la Llei 6/2016 de 15 de juliol i és l'organisme encarregat del disseny i el desenvolupament de projectes, la generació de produccions i continguts i la prestació del servici públic audiovisual valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento