Comunitat Valenciana

El detingut acusat de matar el seu pare en Sant Marcel·lí el va degollar i s'ho va confessar a la seua mare

  • L'home detingut per presumptament matar el seu pare de 73 anys en el barri valencià de Sant Marcel·lí el va degollar amb un arma blanca i després s'ho va confessar a la seua mare, que en eixe moment no es trobava al costat d'ells, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

El crim va tindre lloc ahir a la vesprada en un habitatge del carrer Enginyer José Sirera de la capital valenciana en el qual convivien la víctima, el detingut i la mare.

Eixa vesprada, per causes que la policia està investigant, l'home, de 36 anys i nacionalitat espanyola, va agafar un arma blanca i presumptament va degollar el seu pare.

Després del succés, l'home s'ho va confessar a la seua mare, que en eixe instant no es trobava en el domicili familiar. Després van telefonar a la Policia i van localitzar en l'habitatge el cos sense vida del progenitor.

Agents de Policia han obert una investigació per a aclarir les circumstàncies del succés i, de moment, no està previst que el detingut, que es troba en dependències policials, passe este divendres a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento