Comunitat Valenciana

Bonig diu que la Gestora del PP de València "estarà en breu" i, si es "calma" la situació, es convocarà el Congrés

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat este divendres que es convocarà la Gestora del PP de València i, si es desbloqueja la situació, es convocarà el Congrés Provincial del partit.
Isabel Bonig a Castelló
Isabel Bonig a Castelló
PPCV
Isabel Bonig a Castelló

Bonig ha destacat en roda de premsa a Castelló que la Gestora estarà "en breu temps", es convocarà un Comité Executiu "segurament la setmana que vé, quan es puga tancar la data amb la Direcció Nacional del partit, perquè açò ha sigut un acord adoptat per la Direcció Nacional i la Regional, i després ja es veurà quan se celebra el Congrés".

Segons ha aclarit, la Gestora "és un òrgan provisional que era necessari per a desbloquejar la situació i poder estar pendents del que realment ens ocupa i preocupa, que és posar de manifest tots els enganys del president de la Generalitat, Ximo Puig, i de la vicepresidenta, Mónica Oltra".

Preguntada per si es podria arribar a l'eleccions amb la Gestora i sense haver-se celebrat el Congrés, Bonig ha subratllat que "si la situació es calma, hi haurà congrés i si no, no".

Ha insistit que la gestora és un òrgan provisional. "Per tant el Congrés se'n va a celebrar, i si no s'ha celebrat fins ara ha sigut perquè no ha sigut possible crear un Comité Organitzador". "El primer és convocar la Gestora, que les aigües es tranquil·litzen, que tothom es pose a treballar pels ciutadans, i si es desbloqueja la situació, es convocarà el congrés sense cap problema", ha afegit la dirigent del PP.

Quan se li ha plantat de nou la possibilitat d'arribar a eleccions sense Congrés, Boning ha comentat: "O no; tot depèn de com es comporten, jo no li puc avançar, avançar-se a fer política ficció és molt complicat".

DEMANDA DE BAYO

D'altra banda, preguntada pel juí celebrat en el Jutjat de Primera Instància 11 després de la demanda interposada pel precandidat en el procés de primàries que va celebrar el PP enguany, José Luis Bayo, qui al·legava vulneració del dret d'associació i es va retirar del procés, Bonig ha indicat que sobre temes judicials que estan en curs no opina.

No obstant açò, ha recordat que "es va celebrar el juí civil per vulneració de drets fonamentals i total i absoluta tranquil·litat i respecte al procés judicial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento