Comunitat Valenciana

El Port de València rep dos ofertes per la seua parcel·la de 280.000 m2 en Parc Sagunt

  • El Port de València ha rebut dos ofertes d'inversors logístics "molt interessants", un d'estranger i un altre nacional, per la seua parcel·la de 280.000 metres quadrats en Parc Sagunt, segons ha avançat el president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, en la roda de premsa posterior al Consell d'Administració de l'entitat.

"Els dos inversors logístics són molt interessants per a la Comunitat Valenciana", ha destacat Martínez qui ha admès que encara que la intenció inicial no era vendre la parcel·la, ha assenyalat que "si vé una empresa molt gran per a situar-se ací tenim molt complicat dir que no". "No tenim cap interés a vendre-la però si el projecte complix les expectatives almenys haurem de negociar i veure", ha indicat.

Martínez, que ha avançat que l'operació de venda podria produir-se després de l'estiu, ha lamentat que un dels dos interessats se'n va a haver de quedar fora per falta de sòl.

Per açò, el president de l'APV ha considerat "absolutament imprescindible" començar la segona fase de Parc Sagunt. "En este moment no hi ha espais de dimensions àmplies que es puguen oferir als inversors i encara que tinguem la ZAL acabada per a gener, com jo espere, les parcel·les ací són més xiquetes, de 40.000 metres quadrats i les inversions que s'han demanat són per a tota una parcel·la de 280.000 metres quadrats", ha puntualitzat.

D'altra banda, Martínez ha avançat que el port comptarà amb 8 persones més per a l'Operació Pass de l'Estret (OPE), que va començar el passat 15 de juny i fins al 15 de setembre, i ha destacat que s'han millorat les instal·lacions perquè foren "més dignes" perquè "les que havien que eren manifestament millorables". "Intentarem ampliar els servicis de cara a l'any que vé", ha puntualitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento