Comunitat Valenciana

Els valencians preveuen gastar 1.013 euros de mitjana en les seues vacances d'estiu, segons l'Observatori Cetelem

  • La despesa prevista pels valencians en les seues vacances d'estiu és de 1.013 euros, una xifra un 19% menor a la manifestada per la mitjana d'espanyols, però un 4% més que el declarat l'any anterior, segons les dades de l'Observatori Cetelem sobre consum.
Platja, vacances, estiu
Platja, vacances, estiu
Imagen de recurso de vacaciones
Platja, vacances, estiu

A la pregunta "En comparació de les vacances d'estiu de l'any anterior...", el 19,6% té pensat realitzar un desemborsament superior en les seues vacances de 2017 en comparació de les de 2016, per davall de la dada manifestada per la mitjana d'espanyols.

En el costat oposat, està el 29,4% dels valencians enquestats que declara la seua intenció de realitzar un menor despesa, percentatge superior al de la mitjana d'Espanya en 2,4 punts percentuals. El gruix de declaracions es troba en el percentatge d'aquells que

pensen gastar-se el mateix que el passat estiu (51%).

Segons l'Observatori Cetelem, un 56% dels valencians enquestats eixirà a restaurants durant les seues vacacions d'estiu (5 punts percentuals més que en 2016, i 1 punt percentual menys que la mitjana d'espanyols).

En el 'top 5' d'activitats que més realitzaran els valencians

durant les vacacions, a més eixir a restaurants, destaca anar de compres (49%, +11 punts vs 2016); anar al cinema (45%, +13 punts, enfront de l'any 2016, i 3 punts més que la mitjana nacional); viatjar dins d'Espanya i allotjar-se en hotels i apartaments (35%, 6 punts per davall de la mitjana nacional, i 4 punts més en comparació de les dades manifestades pels valencians en 2016), i finalment realitzar visites culturals (27%, la qual cosa suposa un increment de 4 punts respecte a les declaracions dels valencians el passat any, però per davall de la mitjana espanyola en 4 punts)

Cetelem, Grup BNP Paribas, és especialista en crèdit al consum, préstecs personals i gestió de targetes. Opera en Espanya des de 1988, on explica actualment amb més de 1.200 empleats i 2,5 milions de clients. Partner financer d'importants empreses de distribució de béns de consum durador i concessionaris d'automòbils, és a més un referent d'informació i anàlisi del seu mercat gràcies a l'estudi l'Observatori Cetelem, expliquen els seus responsables en un comunicat.

20 ANIVERSARI DE L'OBSERVATORI

L'Observatori Cetelem complix enguany 2017 el seu vinté aniversari, com "un referent de l'anàlisi del consum i la distribució a Espanya amb més de 80 estudis".

Realitza informes anuals (Automòbil, Consum Europa, Consum Espanya i i-Commerce), edicions mensuals, índexs de consum i estudis temàtics específics i estacionals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento