Comunitat Valenciana

El Consell col·labora amb els ajuntaments de València i Alacant per a contractar 373 joves aturats

  • Estes ajudes formen part del programa Avalem Joves Plus, iniciat pel Consell per a fomentar la contractació de joves inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil.
  • Les tres institucions han sol·licitat subvencions que superen el milió d'euros i, per esta raó, les ha d'aprovar el ple del Consell.
  • El programa ha hagut d'ampliar la quantia de les ajudes fins als 59,6 milions per a arribar i atendre totes les sol·licituds.
Imagen de archivo de la Oficina De La Seguridad Social.
Imagen de archivo de la Oficina De La Seguridad Social.
EUROPA PRESS
Imagen de archivo de la Oficina De La Seguridad Social.

El ple del Consell ha autoritzat concedir subvencions per un total de 6,6 milions d'euros a l'Ajuntament de València, l'Ajuntament d'Alacant i a la Diputació de València per a la contractació, d'almenys, 373 joves aturats menors de 30 anys.

Estes ajudes formen part del programa Avalem Joves Plus, iniciat pel Consell per a fomentar la contractació de joves inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil en les entitats locals de la Comunitat Valenciana. En este cas, les tres institucions han sol·licitat subvencions que superen el milió d'euros i, per esta raó, les ha d'aprovar el ple del Consell.

Així, l'Ajuntament de València ha sol·licitat subvencions per valor de 4 milions d'euros, la qual cosa permetrà la contractació d'al voltant de 225 joves; a l'Ajuntament d'Alacant se li destinaran 1,6 milions, la qual cosa implica la generació d'almenys 92 noves contractacions, i la Diputació de València ha sol·licitat 1 milió d'euros que es traslladaran en uns 56 nous contractes.

Avalem Joves Plus permetrà que 4.000 jóvens treballen en entitats locals de tota la Comunitat. El programa, posat en marxa per la Conselleria d'Economia, ha hagut d'ampliar la quantia de les ajudes fins als 59,6 milions per a arribar i atendre totes les sol·licituds.

Esta iniciativa busca tres objectius: millorar l'empleabilitat dels joves menors de 30 anys; facilitar l'adquisició d'experiència laboral i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l'administració pública. Per a poder optar a algun dels contractes que es realitzaran en totes les entitats locals de la Comunitat els joves deuran tindre menys de 30 anys i estar inscrits en el Servef i en Garantia Juvenil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento