Comunitat Valenciana

Puig rebutja "qualsevol violència" cap al turisme i afirma que "garantirà sempre" la seguretat

  • El cap del Consell assegura que el Govern valencià està en contra "de qualsevol fita de violència".
  • El president considera "no hi ha cap motiu perquè es produïsquen" aquests atacs a la Comunitat Valenciana.
  • "No hi ha un problema que puga tenir aqueixa derivada en cap cas", declara en relació als atacs del col·lectiu Arran en Barcelona i Palma.
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dijous que el Govern valencià està en contra "de qualsevol fita de violència" contra el turisme, per la qual cosa garantirà "sempre" la seguretat de tots els ciutadans que opten per estiuejar a la Comunitat Valenciana, encara que ha precisat que en aquest territori "no hi ha un problema que puga tenir aqueixa derivada en cap cas".

Puig s'ha manifestat en aquests termes a preguntes dels mitjans en el Palau de la Generalitat a València, on ha presentat el Pla de Seguretat vial per a Ciclistes, en ser qüestionat pels "atacs" contra el sector turístic a Catalunya i les Illes Balears i per si creu que podrien produir-se a la Comunitat Valenciana.

"La nostra posició és contrària a qualsevol fita de violència", ha asseverat el cap del Consell valencià, qui ha apuntat que "no hi ha cap motiu perquè es produïsquen" aquest tipus de situacions -a Barcelona, el col·lectiu Arran va atacar un bus turístic, i en Balears a un local de Palma- perquè a la Comunitat "no hi ha un problema que puga tenir aqueixa derivada en cap cas".

El 'president' ha asseverat que des de la Generalitat "sempre" garantiran la seguretat de tots els ciutadans que opten per la Comunitat Valenciana en vacances, la qual cosa considera "una de les millors decisions que es poden prendre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento