Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana condemna l’atemptat terrorista de Barcelona

  • El Consell trasllada la seua solidaritat a les víctimes i als seus familiars i un missatge de suport a tot el poble català.
  • Així mateix, ha oferit a la Generalitat catalana "tots els recursos sanitaris que necessiten".
  • “Hui, més que mai, cal combatre l'horror amb la paraula”, ha declarat el Consell a través d’un comunicat.
Imagen De Una Unidad Del SAMU
Imagen De Una Unidad Del SAMU
EUROPA PRESS
Imagen De Una Unidad Del SAMU

La Generalitat Valenciana ha mostrat la seua ferma condemna a l'atemptat que ha tingut lloc aquest dijous a Barcelona i ha traslladat la seua solidaritat a les víctimes i als seus familiars i un missatge de suport a tot el poble català en aquests moments de dolor.

El Consell, que ha transmés les seues condolences i oferit la seua col·laboració a la Generalitat de Catalunya, expressa la seua consternació per aquest acte terrorista i reafirma que “hui, més que mai, cal combatre l'horror amb la paraula”.

El Govern valencià ha oferit a la Generalitat catalana "tots els recursos sanitaris que necessiten". El Consell ha posat a la disposició de l'Executiu català aquests mitjans davant la possibilitat que aquesta Administració els precise per a cobrir les seues necessitats ordinàries, en cas que puguen quedar desateses amb motiu de l'assistència als afectats per l'atemptat que s'ha produït aquest dijous.

Així li ho ha transmés la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Carmen Montón, al seu homòleg català, Toni Comín, en una conversa telefònica en la qual ha oferit que es traslladen unitats de SAMU des de la Comunitat o la possibilitat d'enviar borses de sang.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento