Comunitat Valenciana

La Film Symphony Orchestra torna aquesta tardor a València amb tres concerts de cinema

  • Les actuacions es realitzaran el 28 d’octubre, el 25 de novembre i el 2 de desembre al Palau de la Música.
  • L’agrupació interpretarà alguns dels temes més populars de la història del cinema i BSO de les estrenes més esperades d’aquesta temporada.
  • Els fans que hagen comprat l'entrada podran participar a través de les xarxes socials en els concursos XTREME XPERIENCE .
Film Symphony Orchestra
Film Symphony Orchestra
FILM SYMPHONY ORCHESTRA
Film Symphony Orchestra

La Film Symphony Orchestra torna aquesta tardor a València, al Palau de la Música, amb tres concerts de cinema els dies 28 d'octubre, actuació per a la qual ja no queden entrades, el 25 de novembre, i el 2 de desembre.

En la seua mega-gira, l'orquestra recorrerà més de 20 ciutats amb més de 30 concerts per les principals escenaris del país interpretant un programa que inclou algunes de les millors bandes sonores de la història del cinema. Des del venerat i veterà John Williams, habitual en el repertori de la FSO, fins al "novençà" Justin Hurwitz, passant per Ennio Morricone, Hans Zimmer, John Barry, Bruce Broughton, Michael Giacchino, Max Steiner o Ernest Gold. Són els autors d'un repertori replet d’Oscars amb el qual l'orquestra més cinematogràfica està disposada a conquistar de nou al públic.

Com a gran obertura, arriba l'obra composta per Hans Zimmer per a 'L'Home d'Acer', una de les més esperades pels fans. L'orquestra, sota la batuta de Constantino Martínez-Orts, no deixa passar l'oportunitat d'interpretar en primícia la música d'algunes de les grans estrenes d'enguany, fent una xicoteta picada d'ullet a la seua gira-homenatge a Star Wars amb un tema de la nova entrega: 'Rogue One: A Story of Star Wars'. FSO interpretarà també per primera vegada en format simfònic una suite que arreplegarà els temes més característics de la banda sonora guanyadora de l'Oscar en 2017 'La La Land'.

Com ja és habitual, s'inclouran algunes de les bandes sonores més emblemàtiques i demandades com és el cas de les mítiques 'Titanic', 'Tauró', 'Rocky', o una de les quals més suport han tingut en les xarxes socials, 'La missió'.

Repertori per a grans i menuts

Els més xicotets també tenen reservada la seua part del programa i podran reviure les aventures de Peter Pan en 'Hook', i deixar-se portar amb globus com Carl i Russel escoltant la música d’'Up'. 'Tombstone' i 'Ballant amb llops' faran les delícies dels més fanàtics del gènere western. I tampoc podien faltar alguns de les fites del cinema clàssic. FSO interpretarà l'emocionant 'Èxode', commourà al públic amb 'Pearl Harbour' i arrancarà alguna llàgrima amb 'Casablanca'.

A més, enguany, FSO, en la seua vocació d'innovar i acostar-se als seus seguidors, ha desenvolupat un nou format transmèdia. Els fans que hagen comprat l'entrada podran participar a través de les xarxes socials en els concursos XTREME XPERIENCE per a viure en la seua pròpia pell les experiències que conten els temes interpretats en aquesta nova gira. Podran volar en avioneta com en 'PearlHarbour', bussejar per a trobar un 'Titanic', o noquejar al director de l'orquestra com si foren Rocky Balboa. Així, el públic podrà, més que mai, sentir la música de cinema en la seua pròpia pell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento