Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València crearà una oficina d'atenció a víctimes de delictes d'odi

  • El consistori impulsarà aquesta iniciativa en col·laboració amb el Moviment contra la Intolerància.
  • Les víctimes d'aquest tipus de delicte podran rebre una atenció per part de professionals especialitats.
  • Sandra Gómez considera "que queda massa per treballar, per conscienciar i per transmetre determinades conductes que han d'anar des del respecte i el civisme".
Sandra Gómez
Sandra Gómez
AYUNTAMIENTO VLC
Sandra Gómez

L'Ajuntament de València impulsarà, en col·laboració amb Moviment contra la Intolerància, una oficina de solidaritat amb les víctimes de delictes d'odi i discriminació amb la finalitat de que estes persones puguen rebre atenció.

Així ho ha anunciat la primera tinent alcalde de València i portaveu de l'equip de govern municipal, Sandra Gómez, després de la Junta de Govern celebrada este divendres en la qual s'ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Regidoria d'Igualtat i Moviment contra la Intolerància per a posar en marxa esta iniciativa.

Gómez ha remarcat que este acord té "especial rellevància donat el nivell de tensió" viscut en els últims dies en la capital valenciana a causa dels incidents violents protagonitzats per grups d'ultres durant una contramanifestació no autoritzada el 9 d'Octubre.

Segons ha detallat Gómez, des de l'Ajuntament, a iniciativa de la Regidoria d'Igualtat, s'ha subscrit este conveni de col·laboració amb el Moviment contra la Intolerància per a dur a terme este projecte.

"Qualsevol tipus de víctima de delicte d'odi de xenofòbia, homofòbia, i també dels casos en els quals ens hem estat trobant estos últims dies per qüestions ideològiques, podran rebre una atenció per part d'una entitat especialitzada a treballar estes qüestions com és Moviment contra la Intolerància", ha explicat.

Així mateix, ha afegit que des de la corporació local consideren important treballar "este tipus de qüestions perquè, sorprenentment, encara pareix que queda massa per treballar, per conscienciar i per transmetre determinades conductes que han d'anar des del respecte i el civisme, també als quals són diferents o pensen diferent a nosaltres".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento