Comunitat Valenciana

Economia invertirà 52 milions en els polígons industrials de la Comunitat Valenciana

  • L’objectiu és que en 2019 els polígons industrials hagen pogut renovar totes les seues dotacions d'infraestructures i serveis.
  • S'invertiran, principalment, en enllumenat, senyalització, millora dels vials i zones verdes, regeneració paisatgística, fibra òptica i instal·lació de depuradores.
  • En 2018 les ajudes abastaran a totes les comarques, excepte les quals ja han rebut ajudes en 2017.
Climent anuncia una inversión de 52 millones para los polígonos industriales
Climent anuncia una inversión de 52 millones para los polígonos industriales
GVA
Climent anuncia una inversión de 52 millones para los polígonos industriales

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat la inversió de 52 milions per als polígons de tota la Comunitat Valenciana, que permetrà que totes les obres de modernització i millora comencen en 2018 i que en 2019 els polígons industrials hagen pogut renovar totes les seues dotacions d'infraestructures i serveis i millorat la seua eficiència energètica.

Així ho ha avançat Climent durant la seua intervenció en una taula debat sobre 'La Comunitat Valenciana, les nostres empreses i empresaris', dins de la programació del Pavelló de la Comunitat Valenciana en el Race Village d'Alacant Port d'Eixida de la Volta al Món de Vela, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Concretament, en 2018 les ajudes abastaran a totes les comarques, excepte les quals ja han rebut ajudes en 2017. D'aquesta manera, rebran ajudes L'Alt Millars, L'Alt Palància, La Plana Alta, La Plana Baixa i L'Alcalatén, en la província de Castelló; El Camp de Túria, El Camp de Morvedre, Els Serrans, L'Horta Nord, L'Horta Oest, L'Horta Sud, La Canal de Navarrés i La Costera. Igualment, La Foia de Bunyol, La Plana d'Utiel-Requena, La Vall de Cofrents-Aiora i El Racó d’Ademús, a València, i El Baix Vinalopó, El Mitjà Vinalopó, L'Alt Vinalopó i La Marina Alta i Baixa, en la província d'Alacant.

En 2017, han rebut ajudes els polígons industrials pertanyents a les comarques dels Ports, Alt Maestrat, Baix Maestrat, La Safor, La Vega Baixa, El Comptat, L’Alcoià i La Vall d'Albaida.

Millora de les àrees industrials

Ha explicat que les ajudes s'invertiran, principalment, en la renovació de l'enllumenat, senyalització del tràfic, millora dels vials i zones verdes, la regeneració paisatgística, així com la implantació de fibra òptica per a les telecomunicacions i la instal·lació de depuradores.

El conseller ha destacat l'augment de les exportacions a la Comunitat Valenciana, especialment a Alacant, que també és on més ocupació industrial s'ha generat, i ha animat als empresaris a "continuar innovant i al fet que quan, es recupere el mercat nacional, també seguisquen apostant pel mercat internacional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento