Comunitat Valenciana

L.A., Mireia Vilar i Frïda acosten el Deleste al Centre del Carme de València este dissabte

  • L'esdeveniment oferirà una jornada diürna de 9 hores de duració que servirà com a aperitiu previ al #Deleste17, que tindrà lloc el 4 de novembre.
  • El Deleste Kids, que se celebrarà entre les 11.00 i les 20.00 hores, és "una clara aposta dels organitzadors per la llum del dia i el públic familiar".
  • Durant el dia actuaran també al Claustre gòtic del Centre del Carme La Iaia, Zulu Zulu, Indian Hawk, EME DJ i IndiPop Dj.
Presentació del Sona Deleste en el Centre del Carme
Presentació del Sona Deleste en el Centre del Carme
CENTRE DEL CARME
Presentació del Sona Deleste en el Centre del Carme

L.A., Mireia Vilar i Frïda se citaran este dissabte 21 en el Sona el Deleste que tindrà lloc en el claustre gòtic del Centre del Carme. La trobada musical promet vuit propostes sonores de primer nivell i ofereix una jornada diürna de nou hores consecutives, amb entrada gratuïta fins a completar aforament i en el centre de la ciutat. La cita, que espera reunir a al voltant de 3.000 persones, comptarà amb els mallorquins L.A., com a plat fort de la jornada, que actuaran a les 13.30 hores.

L'esdeveniment funcionarà també de gran aperitiu previ al #Deleste17 que tindrà lloc el 4 de novembre, com de costum, en Espai Rambleta, segons ha informat el Centre del Carme en un comunicat.

Des de l'organització han explicat que el Deleste Kids -que se celebrarà entre les 11.00 i les 20.00 hores- s'emmarcarà dins d'este festival en "una clara aposta dels organitzadors per la llum del dia i el públic familiar".

Cerveses Alhambra, Sona la Dipu, Arròs Dacsa, Zummo i Jägermeister col·laboren en esta iniciativa en la qual es viurà el debut de diversos grups en directe a València, com és el cas de La Iaia i Zulu Zulu. Les formacions valencianes Mireia Vilar, Indian Hawk i Frïda conformen un cartell apte per a tots els públics. La festa la completaran EME DJ i IndiPop Dj convidant al ball des de cabina.

Segons ha assenyalat el Centre del Carme, "Sona Deleste es converteix d'esta forma en una experiència musical per a gaudir sense pressa amb els cinc sentits de la mà de Cerveses Alhambra, en un lloc tan especial com el Claustre gòtic".

Una altra de les novetats d'esta cita del Deleste és la integració de la trobada sonora dins de la programació d'Intramurs. La coincidència de la celebració de tots dos festivals urbans en el centre de la ciutat i la identificació artística de les propostes ha fet que les dos s'integren amb el propòsit de sumar en un cap de setmana en el qual el Barri del Carme serà epicentre de la cultura a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento