Comunitat Valenciana

Oltra destaca el treball de Nomdedéu i diu que seguirà en el càrrec "mentre la seua gestió siga bona"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha destacat el treball que exerceix Enric Nomdedéu al capdavant de la secretària autonòmica d'Ocupació i ha negat que se li vaja a cessar pel missatge que va penjar en el seu Facebook en el qual criticava la decisió d'enviar a presó sense fiança als líders de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i considerava que qui els enviava era "una justícia polititzada i manipulada per un govern que crea falses proves".

"Clar que segueix en el seu lloc perquè la seua gestió és molt bona i mentre la seua gestió siga bona seguirà on està", ha remarcat Oltra, en ser preguntada en la roda de premsa posterior al ple del Consell per si Nomdedéu seguia en el seu lloc després de les seues declaracions.

Sobre este tema, la també portaveu del Consell ha remarcat que Nomdedéu està en el seu càrrec "per la seua gestió" que "és molt bona" i que "està modernitzant l'accés al treball en la nostra comunitat" on "tots els indicadors econòmics són bons". "Està en el seu càrrec per la seua capacitat de gestió i política", ha subratllat.

"Les seues opinions personals, que tenen cobertura en a l'article 20 de la Constitució, són perfectament encaixables en una societat demòcrata on la gent té dret a pensar, a expressar les seues opinions i a criticar les accions del govern perquè eixe és el fonament d'una societat democràtica, plural i lliure", ha apuntat.

Per açò, ha remarcat que "clar que segueix en el seu càrrec" perquè "la seua gestió és molt bona i mentre la seua gestió siga bona seguirà on està", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento