Comunitat Valenciana

València i Alacant podran obrir els seus comerços 38 festius des del 15 de juny i fins al Dia de Reis

  • Es tracta d'un pacte "històric" que ha tingut "el consens dels agents membres de l'observatori", segons el conseller d'Economia.
  • L'Observatori de Comerç i la Generalitat Valenciana acorden els festius de cinc Zones de Gran Afluència Turística de València i d'Alacant.
  • En algunes localitats es podrà obrir fins a 40 dies mentre que a la resta del territori s'han establit 11 festius.
Blackfriday, Black Friday, descuento, descuentos, rebajas, compra, compras
Blackfriday, Black Friday, descuento, descuentos, rebajas, compra, compras
EUROPA PRESS
Blackfriday, Black Friday, descuento, descuentos, rebajas, compra, compras

L'Observatori de Comerç de la Comunitat Valenciana ha tancat este dilluns un pacte sobre els horaris comercials que fixa en 38 dies els festius que poden obrir en les cinc Zones de Gran Afluència Turística (ZGAT) de València ciutat i en la totalitat de la ciutat d'Alacant des del 15 de juny i fins al diumenge de després del Dia de Reis Mags.

A més, s'obrirà 40 dies en el mateix període a Finestrat, Torrevieja, Alborache, L'Alfàs del Pi, Benissa, Oriola costa i el Pilar de la Horadada costa, mentre que per a la resta del territori de la Comunitat Valenciana, s'obririen 11 dies.

D'altra banda, els festius que poden obrir en zones que no són ZGAT per a 2018 seran: 7 de gener, 18 de març, 1 d'abril, 1 de juliol, 25 de novembre i 2, 8, 16, 23 i 30 de desembre.

Sobre este tema, el conseller d'Economia, Rafa Climent, ha destacat que es tracta d'un pacte "històric" que ha tingut "el consens dels agents membres de l'observatori".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento