Comunitat Valenciana

Trànsit preveu quatre milions de desplaçaments durant el pont per les carreteres de la Comunitat

  • A tot Espanya la previsió és de 6.700.000 de desplaçaments de llarg recorregut, dels quals el 22% passarà per l'àrea d'influència del Centre de Gestió de Llevant.
  • L'operació especial, que es prolongarà durant sis dies, s'activa a les 15.00 hores de hui dimarts i es mantindrà fins a la matinada del dia 10 de desembre.
  • Prop de 1.000 efectius vetlaran per les incidències que es puguen produir a les carreteres valencianes.
Control de trànsit. (ARXIU)
Control de trànsit. (ARXIU)
DELEGACIÓ DE GOVERN CV
Control de trànsit. (ARXIU)

La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu quatre milions de desplaçaments a les carreteres de la Comunitat Valenciana durant el Pont de la Constitució i la Puríssima, fins diumenge que ve, segons ha informat la Delegació del Govern. El delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Moragues, ha assistit a un dels controls de trànsit previs a l'inici de l'operació de trànsit, realitzat en una de les eixides de la ciutat de València.

A tot Espanya la previsió és de 6.700.000 de desplaçaments de llarg recorregut, dels quals el 22 per cent passarà per l'àrea influència Centre de Gestió de Trànsit de Llevant. L'operació especial, que es prolongarà durant sis dies, s'activa a les 15.00 hores de hui dimarts i es mantindrà fins a la matinada del dia 10 de desembre, a les 24 hores.

A més, els desplaçaments de l'entorn dels grans nuclis urbans, generaran uns moviments de vehicles que, durant aquest període de temps a la Comunitat, poden situar-se al voltant de la xifra de 4.000.000 per al conjunt de les tres províncies. D'eixa quantitat, corresponen a la província de València 1.900.000, a la d'Alacant 1.350.000, i a la de Castelló 750.000.

Prop de 1.000 efectius vetlaran per les incidències que es puguen produir a les carreteres valencianes. El dispositiu està integrat per personal de Conservació de Carreteres, agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil i responsables de la DGT a la zona de Llevant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento