Comunitat Valenciana

Una bola de neu geganta recorre València per a recolzar al xicotet comerç en els barris

  • 'Dóna-li bola al teu barri', la campanya de l'Ajuntament de la ciutat, permetrà als veïns fer-se fotos dins de la bola si presenten un tiquet de compra.
  • La bola rodarà pels barris des d'este dilluns 11 fins al dissabte 23; del 27 al 29 i entre el 2 i el 5 de gener, per a "dinamitzar i impulsar el comerç local".
  • "València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací este Nadal", ha dit Carlos Galiana.
Campanya de Nadal per a dinamitzar comerç en els barris
Campanya de Nadal per a dinamitzar comerç en els barris
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Campanya de Nadal per a dinamitzar comerç en els barris

Una bola de neu geganta recorrerà els barris de València per a "promoure i dinamitzar" el comerç durant Nadal. Esta és la campanya de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament, que amb el nom 'Dóna-li bola al teu barri', permetrà als veïns fer-se fotos dins de la bola si presenten un tiquet de compra.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, la bola rodarà per la ciutat des d'este dilluns 11 fins a dissabte que ve 23; del 27 al 29 i entre el 2 i el 5 de gener. La instal·lació estarà en mercats municipals i mercats de venda no sedentària amb l'objectiu de "dinamitzar el barri i impulsar el comerç local i de proximitat de la ciutat". El primer lloc de la ciutat en el qual se situarà la bola és el barri d'Algirós -durant este dilluns-, i passarà per més de 20 punts diferents.

L'edil de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que entre un 30 i un 40 per cent dels ingressos del comerç de la ciutat es produeixen en Nadal. Per açò, el consistori vol "recolzar al xicotet comerç, als mercats municipals i als mercats extraordinaris amb esta campanya". "València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací este Nadal", ha dit Galiana.

Pel que fa als horaris especials dels mercats municipals, el regidor ha informat que el diumenge 24 de desembre estaran oberts els mercats d'Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Central, Jerusalem, Jesús, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel, en horari de 7.30 a 15 hores. El diumenge 31 de desembre estaran oberts els mercats de Benimàmet, Cabanyal, Central, Jesús i Mossén Sorell.

Mercats especials

El regidor també ha recordat el mercat especial de Nadal, que per primera vegada està instal·lat en la plaça del Mercat i amb casetes sufragades per l'Ajuntament i que compten amb electricitat. Este mercat, que porta des de l'1 de desembre instal·lat, estarà fins al 6 de gener, en horari de 9 a 22 h. El 24 de desembre romandrà obert de 9 a 2 h de la matinada i el 5 de gener de 9 a 5 h de la matinada.

El mercat de Reis del Cabanyal obrirà el 3 i 4 de gener, de 9 a 14 h, i el 5 de gener, de 9 a 5 h de la matinada. Els mercats extraordinaris de Nadal estaran el 3, 17, 24 i 31 de desembre en l'avinguda de Cid, El Grau i Benimàmet.

A més, Galiana ha recordat algunes de les atraccions que fan les associacions de comerciants, com la pista de gel en la plaça de l'Ajuntament o la fira d'artesania Arteval en la plaça de la Reina, i ha destacat la participació de la Regidoria de Comerç en Expojove, que enguany està dedicat a l'alimentació. "Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre en la ciutat", ha dit Galiana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento