Comunitat Valenciana

La valenciana María Emilia Adán, primera dona al capdavant dels registradors espanyols

  • S'ha imposat a altres dos candidatures que concorrien a les eleccions d'àmbit nacional.
  • María Emilia Adán ha sigut degana autonòmica de la Comunitat Valenciana durant els últims vuit anys.
  • La candidatura integra a més una altra registradora molt vinculada a Castelló: Mercedes Ríos.
María Emilia Adan
María Emilia Adan
COL·LEGI REGISTRADORS
María Emilia Adan

La candidatura encapçalada per la registradora de la propietat valenciana María Emilia Adán García ha resultat vencedora en les eleccions al Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles d'Espanya. Els registradors espanyols han recolzat amb els seus vots el projecte d'Adán, la primera dona que presidirà la institució.

L'equip liderat per Adán s'ha imposat a altres dos candidatures que concorrien a les eleccions d'àmbit nacional, liderades per Gonzalo Aguilera (actual president), i Mª Sonsoles Rodríguez-Vilariño, segons ha informat l'entitat col·legial valenciana.

La candidatura integra a més una altra registradora molt vinculada a Castelló: Mercedes Ríos. Les eleccions han comptat amb una participació molt elevada, que ha superat el 89 per cent.

María Emilia Adán ha sigut degana autonòmica de la Comunitat Valenciana durant els últims huit anys (2010-2017), a més de directora del Centre d'Estudis Registrals de la Comunitat Valenciana del 2002 al 2010.

Natural de Sogorb (Castelló), ha servit als registres de la propietat de Viver, Gandia-4, Manises i Gandia-1 (on exerceix en l'actualitat), així com els de Sogorb, Nules-2, i València-5 en interinitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento