Comunitat Valenciana

Podem exigeix a Foment una moratòria en l'adjudicació de la V-21

  • El tercer carril suposarà la destrucció de més de 80.000 metres quadrats d'horta en plena producció a València i Alboraia.
  • Per al partit, és un model de territori "obsolet" ideat fa 10 anys que "no s'ajusta a les necessitats de mobilitat sostenible i protecció ambiental actuals".
  • Consideren que si s'obrin este dimecres les pliques la paralització del projecte serà "molt complicada" perquè s'hauria d'abonar "indemnitzacions milionàries".
Podem demana una moratòria a la V21
Podem demana una moratòria a la V21
EUROPA PRESS
Podem demana una moratòria a la V21

Podem ha exigit este dimarts al Ministeri de Foment una moratòria en l'adjudicació de les obres d'ampliació de la V-21, les pliques econòmiques de la qual s'obriran aquest dimecres, per a obrir una taula de diàleg ja que un tercer carril suposarà la destrucció de més de 80.000 metres quadrats d'horta en plena producció a València i Alboraia, asseguren.

La diputada en el Congrés Rosana Pastor, el diputat en les Corts Valencianes Antonio Montiel i la portaveu de València en Comú en l'Ajuntament de València María Oliver han oferit este dimarts una roda de premsa per a exigir una paralització del tercer carril que suposaria "ferir de mort l'horta" valenciana per un model de territori "obsolet" ideat fa 10 anys que "no s'ajusta a les necessitats de mobilitat sostenible i protecció ambiental actuals".

Sobre este tema, han advertit que si s'obrin este dimecres les pliques la paralització del projecte serà "molt complicada" perquè s'hauria d'abonar "indemnitzacions milionàries" a l'empresa adjudicatària.

No obstant açò, Montiel ha explicat que la Llei de contractes públics permet una moratòria de tres mesos el que permetrà "retindre els diners" de l'obra, pressupostada en 30 milions, perquè l'expedient segueix obert mentre es consensua una solució i a més no es genera un perjuí a empresa adjudicatària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento