Comunitat Valenciana

Els vuit jutjats de València afectats per l'incendi estaran operatius a principis d'abril

  • Els jutjats del primer pis obriran previsiblement al febrer de 2018, mentre que els del segon pis ho faran a l'abril.
  • Els assenyalaments dels juís que van haver de ser ajornats pels efectes de les flames, començaren a fixar-se en una nova data a partir de gener.
  • CSIF ha demanat a la Conselleria "més inversió en mesures de prevenció, plans d'evacuació i comprovació periòdica dels sistemes de prevenció".
Incendi en els jutjats de València
Incendi en els jutjats de València
EUROPA PRESS
Incendi en els jutjats de València

Els vuit jutjats que van resultar afectats en l'incendi que va patir la Ciutat de la Justícia de València el passat mes de setembre tornaran a estar operatius l'abril vinent.

Segons han detallat a Europa Press fonts de la Conselleria de Justícia -que este dimecres ha informat en la reunió del Comité de Seguretat i Salut Laboral dels terminis previstos- els jutjats del primer pis obriran previsiblement al febrer de 2018, mentre que els del segon pis ho faran a l'abril.

Pel que fa als assenyalaments dels juís que van haver de ser ajornats pels efectes de les flames, començaren a fixar-se en una nova data a partir de gener, han apuntat des del departament que dirigeix Gabriela Bravo.

Per la seua banda, en la reunió la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat a la Conselleria de Justícia "més inversió en mesures de prevenció, plans d'evacuació, comprovació periòdica dels sistemes de prevenció i simulacres d'evacuació" amb la finalitat de "evitar que es repetisquen incendis com el dels jutjats de València".

CSIF també ha sol·licitat que l'increment de la prevenció es duga a terme no únicament en el partit judicial de València, sinó que s'estenguen les diferents mesures proposades a tota la Comunitat Valenciana. El sindicat ha alertat de "la precarietat amb la qual treballen els empleats públics en diferents partits judicials".

Igualment, ha reivindicat un reconeixement als treballadors dels vuit jutjats afectats "a causa de l'elevada càrrega laboral que suporten, aguditzada després de l'incendi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento