Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana cedirà a Aragó material de suport per a l'aprenentatge del valencià

  • El material està especialment dissenyat perquè l'alumnat de recent incorporació al sistema educatiu aprenga les estructures lingüístiques bàsiques.
  • El conveni s'emmarca dins del pla de la comunitat autònoma veïna de foment de les llengües minoritàries del seu territori.
  • El Govern d'Aragó es compromet a incloure en tota la difusió que realitze la col·laboració de la Generalitat Valenciana.
Imagen de un profesor en el aula.
Imagen de un profesor en el aula.
EUROPA PRESS
Imagen de un profesor en el aula.

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre el Govern valencià i el d'Aragó per a la cessió i ús del material multimèdia Vine/ven, propietat de la Generalitat Valenciana, i que s'utilitza com a material didàctic de suport per a l'aprenentatge del valencià.

Es tracta d'un material especialment dissenyat perquè l'alumnat de recent incorporació al sistema educatiu aprenga les estructures lingüístiques bàsiques que li permeten comunicar-se en situacions familiars i quotidianes.

L'objecte del conveni serà regular els termes i condicions per a la col·laboració de tots dos governs autonòmics, a través de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i el Departament d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Aragó.

El Departament d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Aragó està interessat en la utilització de recursos multimèdia per a les llengües minoritàries de la seua comunitat, especialment per a l'aragonés, per la qual cosa es considera pertinent subscriure el conveni.

la Conselleria d'Educació cedirà a l'esmentat departament, de forma gratuïta, el material multimèdia Vine/Ven

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/3213672/0/comunitat-valenciana-cedir-arago-material-suport-per-laprenentatge-valenci/#xtor=AD-15&xts=467263
la Conselleria d'Educació cedirà a l'esmentat departament, de forma gratuïta, el material multimèdia Vine/Ven perquè siga adaptat a l'aragonés.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/3213672/0/comunitat-valenciana-cedir-arago-material-suport-per-laprenentatge-valenci/#xtor=AD-15&xts=467263

No obstant açò, la titularitat dels drets de propietat intel·lectual continuarà pertanyent a la Generalitat i la cessió es realitzarà exclusivament per a les finalitats previstes en el conveni, sense que el Govern d'Aragó puga cedir l'ús a tercers. A més, el Govern d'Aragó es compromet a incloure en tota la difusió que realitze la col·laboració de la Generalitat.

Per al seguiment, control i coordinació del conveni es crearà una comissió mixta constituïda per un màxim de dos tècnics per cada part firmant del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento