Comunitat Valenciana

El 24.982, cinqué venut íntegre a Castelló, molt repartit entre associacions i per finestreta

  • El 24.982, seté dels huit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal que ha caigut íntegrament en l'administració número 1 de Castelló, està molt repartit entre diferents associacions i venut per finestreta.
L'ADMINISTRACIÓ número 1 DÓNA UN CINQUÉ PREMI
L'ADMINISTRACIÓ número 1 DÓNA UN CINQUÉ PREMI
EUROPA PRESS
L'ADMINISTRACIÓ número 1 DÓNA UN CINQUÉ PREMI

Així ho ha assegurat el responsable de l'administració, Vicente Cubedo, qui ha expressat als mitjans la seua satisfacció, ja que és la primera vegada que reparteix un premi tan "gran", encara que en 2007 ja van donar part d'un segon. En total, ha venut en l'establiment delRuiz Zorrila 5 un total de 170 sèries, la qual cosa sumen 10.200.000 euros.

Segons ha explicat, "ha estat molt repartit entre diferents associacions com la Penya Valencianista de Betxí i l'Encomienda de Fadrell -entitat agrícola-, i un bar de Nules".

Alguns dels agraciats s'han acostat aquest divendres a l'administració de loteria, com la responsable d'una tenda de roba situada just al costat, la qual hi havia mercat un dècim del nombre guanyador, per la qual cosa li han tocat 6.000 euros.

Pilar, que ha assenyalat que es despendrà els diners en algun viatge o en coses per al seu fill, ha assegurat que es va decidir pel número que finalment ha resultat guanyador, encara que la seua intenció era comprar un altre diferent.

El nombre ha sigut cantat a les 12.19 hores en l'octau fil d'aram de la setena taula. Els xiquets de Sant Ildefons Nerea Pareja Martínez i Aya Ben Hamdouch han cantat número i premi i Jorge Adrián Merelo Sellán i José Antonio Siri Frías han extret les boles.

El número 24.982 ha resultat agraciat amb el seté dels huit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento