Comunitat Valenciana

La cinquena edició del Sansan Festival se celebrarà entre el 29 i el 31 de març, de nou a Benicàssim

  • El director del Sansan Festival, Santiago Álvarez, ha informat a tots els grups polítics de l'Ajuntament de Benicàssim que la cinquena edició de l'esdeveniment musical se celebrarà entre el 29 i el 31 de març, per segona vegada en aquesta localitat castellonenca.
REUNIÓ SOBRE EL SANSAN FESTIVAL
REUNIÓ SOBRE EL SANSAN FESTIVAL
AYUNTAMIENTO DE BENICÀSSIM
REUNIÓ SOBRE EL SANSAN FESTIVAL

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i els regidors de tots els grups polítics han donat el seu suport al certamen i han mostrat la seua satisfacció perquè l'esdeveniment es manté i consolida en el nostre municipi, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Dijous sant, divendres sant i dissabte sant de 2018 són les dates triades en el pròxim any per a la celebració d'aquest festival de música indie nacional que l'any passat va superar els 45.000 assistents.

Des del festival s'ha ratificat la seua vocació de seguir col·laborant amb els comerços de la localitat i amb les indústries del sector turístic. Així, també es promourà la contractació de personal del municipi de Benicàssim per a treballar en el festival i es manté la campanya de reducció de preus per als empadronats a Benicàssim.

Marqués ha destacat que "sabem que començar un festival en una nova ubicació no era fàcil i, no obstant açò, en 2017 va ser un èxit de participació, de sinergies turístiques", ja que els establiments hotelers van incrementar la seua ocupació i a més, "va dinamitzar i va fomentar l'arribada de visitants a la nostra ciutat".

Segons ha dit, ara el festival repeteix i ho fa en unes dates "que ens ajuden a consolidar la nostra aposta que Benicàssim és destinació turística de tot l'any, com és el cas de Setmana Santa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento