Comunitat Valenciana

La xica morta en un xoc amb el cotxe a Benicàssim (Castelló) havia denunciat a la seua exparella dies abans

  • CASTELLÓ, 26 (EUROPA PRESS)

La jove de 20 anys que va resultar morta en el xoc del vehicle en el qual circulava amb la seua exparella a Benicàssim (Castelló) havia denunciat a aquest home dies abans. De fet, el xic, de 28 anys i que també va morir arran de l'impacte, tenia la prohibició d'acostar-se a ella a menys de 200 metres i de comunicar-se per qualsevol via.

Així ho ha manifestat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que ha detallat que el Jutjat d'Instrucció número 1 de Castelló, en funcions de guàrdia, està investigat les circumstàncies en les quals van morir estos dos joves, veïns de Vila-real, el passat 23 de desembre després que el seu vehicle col·lisionara amb el assortidor d'una gasolinera en la Nacional 340 a Benicàssim.

El jutjat es troba a l'espera de rebre i analitzar els informes complets de Policia Nacional i Guàrdia Civil per a determinar si es tracta d'un cas de violència de gènere, explica l'alt tribunal valencià a través d'un comunicat.

Des del TSJ assenyalen que la jove havia denunciat a l'home dies arrere. Arran d'eixa denúncia, el Jutjat de Violència sobre la dona de Vila-real va imposar al presumpte agressor la prohibició d'acostar-se a la dona a menys de 200 metres i de comunicar-se amb ella per qualsevol via.

El cap de setmana passat va transcendir que la Policia Nacional investigava com un presumpte cas de violència masclista el xoc mortal. El sinistre es va produir a primera hora del dissabte, en impactar el cotxe en el qual viatjava la parella contra una estació de servei en la carretera. El turisme es va calar foc i van morir en l'acte tant els dos joves com el gos que portaven en el cotxe.

La col·lisió també va afectar un repartidor de la gasolinera, un home de 38 anys que va ser atès pels serveis mèdics per una crisi d'ansietat i per impacte de cristalls, encara que no va precisar de trasllat a centre hospitalari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento