Comunitat Valenciana

Dos detinguts per protagonitzar una baralla amb armes blanques en la zona d'oci del Port d'Alacant

  • La Policia Nacional ha detingut en Alacant a dos homes als quals s'acusa d'un presumpte delicte de lesions provocades durant una baralla en la zona d'oci del Port d'Alacant. Les detencions es van produir diumenge passat.

La Comissaria provincial ha detallat que els fets van tindre lloc sobre les 08.00 hores del diumenge, dia 7 de gener, quan una telefonada a la Sala Operativa del 091 alertava d'una baralla entre dos homes en la zona d'oci del Port d'Alacant, en la qual podrien haver-hi armes blanques pel mig.

A la seua arribada, els agents van observar a un dels participants de la baralla estès en el sòl amb diverses ferides sagnants en diferents parts del cos, per la qual cosa una ambulància ho va traslladar a l'Hospital General d'Alacant perquè fóra assistit.

Els agents van comprovar que dos homes van començar una discussió en l'interior d'un pub, per la qual cosa van ser desallotjats. Una vegada en l'exterior, van començar una baralla en la qual un d'ells va ferir amb un arma blanca en diverses parts del cos a l'altre.

Els agents van aconseguir identificar a l'autor i va procedir a la seua detenció per un delicte de lesions. A més, va comprovar que havia sigut assistit igualment en l'Hospital General d'Alacant per diversos colps en la cara i fractura de peça dental, per la qual cosa van procedir també a la detenció del primer per un altre delicte de lesions.

A un dels detinguts li constava un decret d'expulsió en vigor i es trobava residint a Espanya de forma il·legal. Tots dos han sigut posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció 7 d'Alacant en funcions de Guàrdia.

Les detencions d'estos dos homes -un equatorià i un cubà de 24 i 34 anys- van ser dutes a terme per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento