Els menús basats en la tòfona combinen la gastronomia tradicional de la comarca amb innovacions basades en l'"excel·lent" tòfona de la zona, amb preus que oscil·len entre els 28 i els 35 euros.
Aquestes setenes jornades naixen amb l'objectiu de seguir millorant les xifres de turistes i d'impacte sobre l'activitat econòmica dels municipis. Des del seu naixement, aquestes jornades gastronòmiques estan suposant per als establiments participants una mitjana de 1.000 menús addicionals als habituals. L'impacte de les jornades i de la fira s'estima en unes 3.500 persones als municipis participants, amb un impacte econòmic de més 100.000 euros.
A més dels menús elaborats pels restauradors d'aquests municipis i en els quals la tòfona de Castelló presta tot el seu sabor, els assistents a aquestes jornades gastronòmiques podran adquirir tòfona fresca i productes elaborats amb ella en diferents comerços de les localitats participants.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios