Comunitat Valenciana

Set restaurants de l'Alt Maestrat ofereixen fins a l'11 de març menús basats en la tòfona

  • Un total de set restaurants de tres municipis de la comarca castellonenca de l'Alt Maestrat -Benassal, Catí i Culla- oferiran menús basats en la tòfona durant els caps de setmana entre el 13 de gener i l'11 de març dins de la celebració de la VII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona que impulsa la Diputació com a esdeveniment "dinamitzador" del turisme d'interior.
Ndp La Diputació Impulsa Les Vii Jornades Gastronòmiques De la Tòfona Del 13 De
Ndp La Diputació Impulsa Les Vii Jornades Gastronòmiques De la Tòfona Del 13 De
DIPUTACIÓN DE CASTELLÓN
Ndp La Diputació Impulsa Les Vii Jornades Gastronòmiques De la Tòfona Del 13 De

Els menús basats en la tòfona combinen la gastronomia tradicional de la comarca amb innovacions basades en l'"excel·lent" tòfona de la zona, amb preus que oscil·len entre els 28 i els 35 euros.

Aquestes setenes jornades naixen amb l'objectiu de seguir millorant les xifres de turistes i d'impacte sobre l'activitat econòmica dels municipis. Des del seu naixement, aquestes jornades gastronòmiques estan suposant per als establiments participants una mitjana de 1.000 menús addicionals als habituals. L'impacte de les jornades i de la fira s'estima en unes 3.500 persones als municipis participants, amb un impacte econòmic de més 100.000 euros.

A més dels menús elaborats pels restauradors d'aquests municipis i en els quals la tòfona de Castelló presta tot el seu sabor, els assistents a aquestes jornades gastronòmiques podran adquirir tòfona fresca i productes elaborats amb ella en diferents comerços de les localitats participants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento