Comunitat Valenciana

Detinguda una parella després de ser sorpresa quan intentava robar cablejat en una fàbrica de Vinaròs (Castelló)

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona, tots dos de 43 anys, acusats d'intentar robar cablejat elèctric en una fàbrica de Vinaròs (Castelló), segons ha informat la Benemérita en un comunicat.

L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en vivendes, empreses i locals de la província de Castelló, quan els guàrdies civils van tindre coneixement de la presència d'un vehicle sospitós als voltants d'una fàbrica situada en aquesta localitat del Baix Maestrat.

Els agents es van traslladar al lloc, i van observar que la porta metàl·lica d'accés es trobava parcialment oberta. Després d'accedir a l'interior, van sorprendre un home i un dona amb cablejat elèctric preparat per a ser sostret.

Posteriorment, després de realitzar una inspecció del vehicle, els agents van trobar efectes destinats per a la comissió del fet delictiu, tals com a tisores, alicates, martells, cisalles i un ganivet, entre d'altres.

Per tot açò els guàrdies civils van procedir a la detenció d'aquestes dos persones, tots dos de 43 anys, com a suposats autors d'undelicte de robatori en grau de temptativa. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció número 3 de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento