Comunitat Valenciana

Sidonie, La M.O.D.A, Juanito Makande i Iván Ferreiro, entre les primeres confirmacions del Sansan Festival

  • Sidonie, La M.O.D.A., Juanito Makande, Iván Ferreiro, Rufus T Firefly, Muerdo, Txarango i Ñeku són les primeres confirmacions del cartell de la cinquena edició del Sansan Festival, que se celebrarà a Benicàssim (Castelló) entre el 29 i el 31 de març, coincidint amb les festivitats de Setmana Santa. En menys de 24 hores s'han esgotat els primers 500 abonaments, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Entrevista amb el grup Sidonie
Entrevista amb el grup Sidonie
EUROPA PRESS
Entrevista amb el grup Sidonie

Sidonie, La M.O.D.A. i Juanito Makande han encapçalat la primera tanda de confirmacions, a les quals aquest dimecres se sumen Iván Ferreiro, Rufus T FireFly, Muerdo, Txarango i el grup local i emergent Ñeku.

El cinqué Aniversari de Sansan Festival se citarà en el recinte de festivals de la ciutat de Benicàssim i comptarà amb dos escenaris, una carpa de dj's, zona d'hoteleria, mercat i àrea de descans.

A més, Sansan Festival comptarà amb zona d'acampada situada en la zona de Teresetes, al costat del casc urbà de Benicàssim, amb l'objectiu d'acostar l'ambient festivaler a la població i comerços de Benicàssim. Es facilitaran diverses opcions d'allotjament que inclouen check-in benvinguda a l'arribada.

També s'oferirà la possibilitat de viatjar des de Madrid, Barcelona o València des d'autobusos oficials del festival, i una vegada a Benicàssim s'habilitaran els serveis llançadores per a poder arribar des del poble al Festival i viceversa. Les entrades estan ja disponibles en la pàgina web STUBHUB.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento