Comunitat Valenciana

Renfe diu que les cancel·lacions entre València i Castelló es deuen a avaries puntuals en material ferroviari

  • Renfe ha aclarit que les cancel·lacions en el servici de Rodalies de la línia C6 València-Castelló han sigut provocades per avaries puntuals en el material ferroviari.
Tren, trens de rodalies de Renfe a Madrid
Tren, trens de rodalies de Renfe a Madrid
EUROPA PRESS
Tren, trens de rodalies de Renfe a Madrid

Així, la companyia ferroviària ha assenyalat en un comunicat que "de manera puntual", s'han produït diverses cancel·lacions de servicis de Rodalies en el nucli de València per avaria del material ferroviari durant aquesta setmana. En la línia C-6 València-Castelló l'avaria d'una unitat elèctrica, durant aquest dimarts, va afectar la programació habitual del servici entre les dos ciutats, amb la supressió de quatre circulacions, dos per sentit.

Renfe programa la circulació diària de 79 trens de rodalies en la línia C-6, entre València i Castelló, amb una puntualitat del 94 per cent durant els primers 10 dies de 2018.

Quan es produïxen les cancel·lacions d'un servici, els viatgersafectats són encaminats al següent tren amb eixida uns 15minuts més tard. La incidència es comunica als viatgers mitjançantels canals habituals de megafonia en les estacions, teleindicadors i la difusió en temps real en twitter.

La companyia ha lamentat els perjuís ocasionats als viatgersafectats per aquestes incidències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento