Comunitat Valenciana

La Policia deté una parella per maltractament als seus dos gossos i investiga si els usaven per a baralles

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Alzira (València) una dona i un home de 41 i 47 anys com a presumptes autors d'un delicte de maltractament animal, després de comprovar l'estat d'abandó i maltractament de dos gossos de la seua propietat, que estaven totalment desnodrits i amb lesions de notable gravetat. Així mateix, s'investiga si els cans -de les races pit bull i american stanffordshire- van ser utilitzats per a baralles de gossos.
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.
ARCHIVO
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.

Les investigacions es van iniciar per part dels agents, en rebre un informe de la Policia Local d'Alzira en el qual una persona donava compte que en una finca rural hi havia dos gossos de raça perillosa, amb lesions greus i amb mossegades per tot el cos.

Els agents, davant la gravetat dels fets, es van dirigir a la parcel·la, on van observar dos gossos un de la raça pit bull i un altre de l'american stanffordshire molt prims, amb múltiples ferides obertes, així com cicatrius per tot el cos i un d'ells amb les orelles tallades, per la qual cosa van donar avís al servici concertat amb l'ajuntament per a la recollida d'animals i així, procedir a la confiscació cautelar i protecció dels animals, vist l'estat d'abandó dels gossos i perillar la seua vida.

Els investigadors després d'identificar i localitzar els propietaris dels dos gossos els van detindre com a presumptes autors d'un delicte de maltractament animal. Els animals van quedar a càrrec del servici de protecció d'animals que la seua veterinària, va informar de les pèssimes condicions de salut dels dos cans molt desnodrits.

Els policies continuen amb les investigacions per a determinar si s'hagueren utilitzat per a baralles de gossos. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents policials, han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a açò foren requerits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento