Comunitat Valenciana

Ribó diu que l'Ajuntament treballa perquè la gent gaudisca sense causar molèsties pel soroll

  • L'alcalde ha manifestat en Fitur que el consistori està "treballant amb una sèrie d'elements perquè la gent puga gaudir, sopar o prendre's una copa en la terrassa".
  • Ha incidit que aquest cas "va començar fa 20 anys" i ha recordat que la zona en la qual viu el denunciant és una Zona Acústicament Saturada.
  • Una sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) obliga Espanya a indemnitzar a un valencià amb 13.000 euros per contaminació acústica.
Joan Ribó
Joan Ribó
EUROPA PRESS
Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat que el consistori està treballant "amb una sèrie d'elements" perquè la gent puga gaudir, sopar o prendre's una copa en una terrassa sense causar molèsties per contaminació acústica.

Ribó s'ha manifestat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) a Madrid, en relació amb la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) que obligava Espanya a indemnitzar a un valencià amb 13.000 euros per contaminació acústica.

Sobre aquest tema, l'alcalde ha incidit que aquest cas "va començar fa 20 anys" i ha recordat que la zona en la qual viu el denunciant és una Zona Acústicament Saturada.

En aquesta línia, ha apuntat que el consistori està "treballant amb una sèrie d'elements perquè la gent puga gaudir, sopar o prendre's una copa en la terrassa, però sense causar molèsties". "Lluitarem per a conjugar el dret de les persones a dormir i el nostre clima i la vida en el carrer. Les dos coses són importants, per la qual cosa tots hem de col·laborar", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento