Comunitat Valenciana

Compromís creu que l'"allau de confessions" deixa clara "la responsabilitat del PP"

  • El portaveu del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha afirmat que en el juí pel finançament il·legal del PPCV que està celebrant-se en l'Audiència Nacional "està produint-se una allau de confessions, primer la de Francisco Correa i ara la probable conformitat de Pablo Crespo i Álvaro Pérez amb els delictes que se'ls imputen" i "deixen molt clara la responsabilitat del PP".
Fran Ferri
Fran Ferri
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Fran Ferri

Per a Ferri, "el fet que diferents encausats hagen assenyalat a Ricardo Costa com l'enllaç entre la trama Gürtel i els empresaris que finançaven irregularment al partit demostra que la X d'aquest cas de corrupció és el Partit Popular".

"Ricardo Costa actuava com a secretari general del PPCV, no a títol individual. De fet, la defensa de Ricardo Costa va començar a pagar-la el partit, així protegien la verdadera X de Gürtel, el PP com a organització, que desviava diners de tots els valencians per a finançar de forma il·legal les seues campanyes electorals", ha assegurat.

És, ha agregat, "el mateix modus operandi de Gürtel, on un dirigent del partit, en aquest cas Ricardo Costa, era el punt d'unió entre la trama corrupta i els empresaris que la sustentaven es repeteix en molts altres casos de corrupció com Púnica, Lezo o Brugal. Tots tenen el mateix comú denominador que justificava la seua existència, el Partit Popular, com a ferramenta per a saquejar les arques públiques".

"Des de Compromís esperem que d'aquest juí, a més de delimitar les responsabilitats penals dels culpables del saqueig dels nostres fons públics, puga eixir una via perquè els valencians recuperem els diners furtats per aquesta trama corrupta del PP", ha conclòs Ferri.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento