Comunitat Valenciana

Moragues sobre l'arribada de l'AVE a Castelló: "Demostra el compromís del Govern amb la nostra terra i les seues gents"

  • El delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha destacat aquest dimecres que l'arribada de l'AVE a Castelló, que entra en funcionament dimarts que ve, "demostra el compromís del Govern amb la nostra terra i les seues gents".
Moragues en imatge d'arxiu
Moragues en imatge d'arxiu
Europa Press
Moragues en imatge d'arxiu

Moragues ha fet aquestes declaracions a Madrid, on ha visitat Fitur, en relació amb la posada en servei comercial per a viatgers dimarts que ve de la nova connexió d'Alta Velocitat (AVE) entre València i Castelló.

Aquest nou tram d'AVE, que forma part del Corredor Mediterrani, permetrà retallar en mitja hora el temps de viatge amb tren entre Madrid i Castelló, de manera que suposarà dos hores i 25 minuts.

Per a Moragues, "és molt important que en plena crisi econòmica, que hem viscut en els anys 2011, 2012, 2013 i 2014, anys d'ajustos pressupostaris i moltes dificultats, ha arribat l'AVE a Alacant i a Castelló".

El delegat s'ha congratulat que "en anys molt complicats", per tant, el Govern ha aconseguit "connectar les tres capitals de província, amb l'arribada de l'AVE", alguna cosa que únicament ocorre a Catalunya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento