Comunitat Valenciana

Juan Antonio Pons, nomenat president d'Importaco

  • El Consell d'Administració i la Junta General d'Accionistes ha nomenat, en sessió extraordinària, a Juan Antonio Pons Casañ -nebot del recentment mort Francisco Pons- com a president i conseller delegat d'Importaco.

Nascut en 1973, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i MBA per l'Institut d'empresa. Va començar la seua trajectòria professional en Importaco en 1997. Durant aquests últims 20 anys ha ocupat diferents responsabilitats en l'empresa i des del 2008 ocupa el càrrec de director general de Fruita seca, el negoci principal de la companyia, informa l'entitat a través d'un comunicat.

Fundada en 1940, Importaco, grup d'alimentació especialitzat en l'elaboració, producció i envasat de fruita seca, fruites deshidratades, xocolate, snacks i productes afins, així com en l'envasament i distribució d'aigua mineral i refrescs minerals, va tancar l'any 2016 amb una facturació consolidada de 452 milions d'euros.

Amb 77 anys de trajectòria, aquest grup empresarial familiar i internacionalitzat, s'ha convertit en el major distribuïdor i fabricador de fruita seca nacional i un dels més grans d'Europa, així com el tercer distribuïdor d'aigua mineral a Espanya.

En l'actualitat, Importaco disposa d'un total de 12 centres de producció i 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento