Comunitat Valenciana

La CEU UCH inverteix 14 milions en la penúltima fase del seu campus d'Alfara del Patriarca (València)

  • La Universitat CEU Cardenal Herrera (València) ha invertit 14 milions d'euros en la penúltima fase dels treballs en el campus universitari d'Alfara del Patriarca, que inclourà una plaça enjardinada, una zona esportiva i un aula magna per al pròxim curs acadèmic.
La CEU UCH invertix 14 milions en la penúltima fase del seu campus d'Alfara
La CEU UCH invertix 14 milions en la penúltima fase del seu campus d'Alfara
CEU UCH
La CEU UCH invertix 14 milions en la penúltima fase del seu campus d'Alfara

La institució acadèmica ha celebrat aquest dimecres l'acte de col·locació i benedicció de la primera pedra de la nova ampliació del campus, que abastarà un total de 12.224 metres quadrats construïts sobre una parcel·la de més de 27.000 metres quadrats d'espai, segons ha indicat el CEU en un comunicat.

L'acte protocol·lari ha comptat amb la presència dels alcaldes d'Alfara del Patriarca i Montcada, el subdelegat del Govern, José Vicente Herrera, i el delegat de Defensa, entre altres autoritats. Ha intervingut també l'arquebisbe emèrit, Santiago García Aracil, que ha beneït, al costat del capellà de la CEU UCH, l'urna amb símbols universitaris que acompanya a la primera pedra.

La rectora de la Cardenal Herrera, Rosa Visiedo, ha explicat que l'acte d'aquest dimecres "simbolitza el desenvolupament continuat de la universitat en els últims anys i ret homenatge a totes les persones que ho han fet possible".

ESPAIS PER A LA "VIDA SOCIAL DE LA UNIVERSITAT"

A partir de l'arrancada del curs 2018-2019, els estudiants del CEU podran gaudir d'una zona esportiva de més de 500 metres quadrats construïts sobre una superfície de prop de 5.000, que inclourà dos pistes multifuncionals per a la pràctica d'esports d'equip, així com tres pistes de pádel i vestuaris.

L'inici del curs també vindrà acompanyat d'una plaça enjardinada, situada en el centre del campus universitari, que es convertirà en "l'eix de la vida social de la Universitat".

Aquest espai, de més de 9.000 metres quadrats construïts sobre una superfície superior als 10.000 metres quadrats, comptarà amb zones d'estar per als alumnes, així com traçats de paviments que relacionaran els diversos edificis del CEU en el seu campus d'Alfara del Patriarca. A més, es restaurarà la ximenera de les antigues fàbriques de rajoles de Bonet Trenco.

Finalment, per a la primavera de 2019 està previst que concloguen les obres de l'Aula Magna, en el centre d'aquesta plaça. Amb més de 2.000 metres quadrats, aquesta moderna construcció comptarà amb un vestíbul en la planta baixa amb zones d'ombra exteriors i, en la primera, disposarà d'un foyer (vestíbul de transició) capaç d'albergar exposicions, a més d'un aula magna amb capacitat per a més de 500 persones.

L'última fase del campus d'Alfara del Patriarca de la Universitat CEU Cardenal Herrera inclourà la construcció del nou edifici del Rectorat i Serveis Generals, l'adjudicació dels quals està prevista en els pròxims mesos. A partir de eixe moment, es calcula que estarà acabat en un any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento