Comunitat Valenciana

Elefantes, Viva Suecia, Varry Brava, Nixon i Meridian, noves confirmacions del Sansan Festival

  • Elefantes, Viva Suecia, Varry Brava, Arco, La Sra. Tomasa, Nixon i Meridian són les noves confirmacions per a la pròxima edició del Sansan Frestival, que s'uneixen a Sidonie, LA M.O.D.A., Juanito Makandé, Iván Ferreiro, Rufus T FireFly, Muerdo, Txarango i el grup local i emergent Ñeku, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Varry Brava
Varry Brava
EUROPA PRESS/FESTIVAL SENTIDOS
Varry Brava

El cinqué Aniversari de Sansan Festival se citarà en el recinte de festivals de la ciutat de Benicàssim des del 29 al 31 de març, i comptarà amb dos escenaris, una carpa de dj's, zona d'hoteleria, mercat i àrea de descans.

A més, el Sansan Festival comptarà amb zona d'acampada situada en la zona de Teresetes, al costat del casc urbà de Benicàssim, amb l'objectiu d'acostar l'ambient festivaler a la població i comerços del municipi. Es facilitarà diverses opcions d'allotjament que inclouen check-in benvinguda a l'arribada.

També s'oferirà la possibilitat de viatjar des de Madrid, Barcelona o València des d'autobusos oficials del festival, i una vegada a Benicàssim s'habilitaran els servicis d'autobusos llançadora per a poder arribar des del poble al Festival i viceversa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento