Comunitat Valenciana

Agents de la Policia Local d'Elx auxilien un nadó amb una crisi epilèptica

  • Agents de la Unitat Territorial (UTE) de la Policia Local d'Elx (Alacant) van auxiliar aquest dijous a un nadó de quatre mesos que patia una crisi per epilèpsia sense que remetera. Segons ha informat l'Ajuntament, els agents van obrir pas als pares per la ciutat fins a un centre sanitari.

L'actuació es va desenvolupar ahir dijous sobre les 18.15 hores quan una unitat UTE es va desplaçar fins a Concepción Arenal per a ajudar els pares del nadó. Pel que sembla, la menor ja havia patit episodis anteriors, encara que en el cas d'ahir es va perllongar a l'excés malgrat que se li va administrar la medicació prescrita.

Per açò, la patrulla va obrir pas al vehicle familiar i va acompanyar a la família fins al seu ingrés en Urgències. Una vegada allí, els servicis mèdics van actuar immediatament i van estabilitzar al nadó.

A més, aquesta passada matinada, entorn de les 03.00 hores, els servicis mèdics van sol·licitar suport per al trasllat d'una persona, que pel seu pes, no podia ser baixada per les escales davant un fort atac d'asma.

Fins al lloc, es van desplaçar dotacions de Policia Local i Bombers, que van baixar a l'afectada fins a la llitera. La veïna va ser traslladada a l'Hospital General.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento