Comunitat Valenciana

Compromís creu que la inauguració de l'AVE a Castelló ha sigut "un espantós ridícul"

  • La "posada de llarg" d'aquest "pseudo AVE" ha sigut "la plasmació del que és el dia a dia del nostre servei ferroviari", segons Carles Mulet.
  • El senador ha recordat que Compromís ha declinat participar en el "paripé" perquè "no hi havia res a inaugurar ni celebrar".
  • "Per a 12 minuts, si no falla com hui, que t'estalvies com a molt sobre la connexió actual anem a pagar tarifes altíssimes i patir els embossos”, lamenta.
El senador de Compromís Carles Mulet
El senador de Compromís Carles Mulet
COMPROMÍS AL SENAT
El senador de Compromís Carles Mulet

El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha afirmat aquest dilluns que la posada en escena de la inauguració oficial de l'AVE de Madrid a Castelló "no ha pogut ser més eloqüent i ha acabat protagonitzant un espantós ridícul en quedar-se l'AVE parat entre Castelló i València durant 20 minuts i deixant a un Rodalies avançar-lo".

"Hui tota la comunicació de Rodalies entre València i Castelló s'ha vist trastocada i alterada, i s'ha corroborat com posar un tren AVE per unes vies ja saturadíssimes amb Rodalies, regionals, mercaderies, mitjana i llarga distància, i futur Corredor Mediterrani tot a una era un despropòsit", ha assegurat en un comunicat.

Així, ha remarcat que la "posada de llarg" d'aquest "pseudo AVE" ha sigut "la plasmació del que és el dia a dia del nostre servei ferroviari" i ha agregat que "si hui que hi havia tanta expectació, tanta seguretat passa açò, no volem ni imaginar què passarà en el dia a dia".

Mulet ha recordat que Compromís ha declinat participar en el "paripé" perquè "no hi havia res a inaugurar ni celebrar". "Primer perquè és un aprofitament patrimonialista i partidista de les inversions públiques que un president del Govern, en lloc de governar, es dedique a fer aquest tipus d'actes per a la seua glòria com si ho haguera pagat ell de la seua butxaca", ha dit.

“Una mentida i un despropòsit”

A més, en segon terme, "perquè l'AVE a Castelló és una mentida i un despropòsit, ni és un AVE, no soluciona cap problema de connectivitat i comunicació, sinó que ho incrementa i ho agreuja".

El portaveu de la coalició en la Cambra alta ha recordat que aquest nou servei "incrementa de manera desproporcionada el cost del desplaçament i no estalvia pràcticament temps".

"Per a 12 minuts, si no falla com hui, que t'estalvies com a molt sobre la connexió actual anem a pagar tarifes altíssimes i patir els embossos, paralitzacions i sobre saturació", ha apuntat.

"Rajoy s'ha burlat dels castellonencs, un colp més, però hui ha eixit escaldat perquè ha provat en la seua pell l'espantall de la seua pròpia política", ha conclòs el senador.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento