Comunitat Valenciana

La II PlayStation Talents Games Camp de València desenvoluparà 4 videojocs

  • Els jutges han intentat que cadascun dels jocs seleccionats tinga "característiques úniques".
  • L'empresa els cedirà espai on treballar, assessorament i suport en matèria de comunicació.
  • El concurs busca "potenciar la indústria nacional i donar suport als joves talents".
Prova d'un dels videojocs
Prova d'un dels videojocs
LANZADERA
Prova d'un dels videojocs

El terror clàssic, l'arcade, la realitat virtual i la fantasia caracteritzen els quatre videojocs triats per a ser desenvolupats en la segona edició de PlayStation Talents Games Camp a València, en la qual els jutges han intentat que cadascun dels jocs seleccionats tinga "característiques úniques" pel que fa als quals ja disposa en la plataforma de Sony Interactive Entertainment España (SIE España). Les quatre empreses creadores tenen la seua seu a València i Alacant.

La nova edició de PlayStation Talents ha sigut presentada aquest dilluns en l'edifici Lanzadera, la seua seu a València, amb la presència del director general de l'acceleradora d'empreses, Javier Jiménez; el responsable de desenvolupament local en SIE Iberia, Roberto Yeste; el CEO de l'escola d'Animació i Videojocs PrimerFrame, Carlos Escutia, i els representants dels estudis guanyadors -Melbot Studios, World Domination Project, Inverge Studios i Pokó Games-.

El programa té com a objectiu "potenciar la indústria nacional i donar suport als joves talents perquè creen els seus propis títols", per la qual cosa des de PlayStation els proporcionaran un espai on treballar de forma gratuïta -Lanzadera-, assessorament continu d'experts, accés a kits de desenvolupament de PlayStation4 (PS4), suport en matèria de comunicació i màrqueting per a promocionar el videojoc, així com una campanya de mitjans propis valorada en "més de 100.000 euros".

Projectes seleccionats

Els equips triats per a treballar en PlayStation Talents Games Camp València han sigut World Domination Project, amb el videojoc 'Anyone's Diary', un joc de realitat virtual en el qual és necessari resoldre diferents puzles i endevinalles per a pujar de nivell i destaca perquè l'important de la trama "no està explícit", sinó que el jugador ha d'anar descobrint-ho, segons ha explicat el representant de l'empresa, Pedro López.

El projecte de Pokó Games, 'Recurring Nightmare', busca tornar el "terror clàssic" a través de la història de la família Carter, que té una maledicció, en la qual el personatge, manejat en primera persona, haurà d'actuar amb "sigil", ja que no hi ha possibilitat de combat, ha indicat el seu CEO, Vicente Ferrández.

'Effie', per la seua banda, és el videojoc d'Inverge Studios que, segons ha explicat el seu CEO Pablo Martínez, es tracta d'una aventura d'acció i fantasia en tercera persona, on es descobreix la història d'un vell heroi i el seu escut màgic, i que barreja combats, puzles i exploració en escenaris que destaquen per el seu simplesa", la qual cosa és una "bona guia" per al jugador.

Així mateix, enguany als triats en Games Camp se'ls unirà el guanyador de la IV edició dels Premis PlayStation, Melbot Studios, que presenten 'Melbits World', un joc d'"arcade clàssic" que pretén que els jugadors guien de forma segura als Melbits, uns "bestiolets que viuen en Internet". El joc és "col·laboratiu" i busca transmetre un missatge, que es descobreix al llarg del mateix, a més de "potenciar els valors familiars".

Yeste ha assenyalat que espera que l'acolliment als videojocs quan isquen al mercat, programat per al Nadal de 2018, siga "millor als anys anteriors", ja que considera que els equips estan "més professionalitzats" i han tractat de triar jocs amb "característiques úniques i diferents" al que han publicat des de SIE. "Anem a veure un creixement exponencial, tant en imatge com en repercussió i vendes, segur", ha sostingut Yeste.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento