Comunitat Valenciana

Oltra ironitza sobre la citació per a anar al Senat: "A San Isidro no convoquen"

  • "Podien haver convocat a San Isidro, que no tinc compromisos en les festes populars de la meua ciutat", ha dit.
  • La líder de Compromís compareix aquest dijous en la comissió d'investigació del finançament dels partits.
  • La comissió "està absolutament deslegitimada perquè cap partit està participant, excepte el PP".
Mónica Oltra atén els mitjans
Mónica Oltra atén els mitjans
Europa Press
Mónica Oltra atén els mitjans

La vicepresidenta de la Generalitat valenciana i líder de Compromís, Mónica Oltra, ha ironitzat amb la citació que ha rebut per a comparéixer demà dijous en el Senat en afirmar que té bastant "neguit" perquè "podien haver convocat a San Isidro, que no tinc compromisos en les festes populars de la meua ciutat" en referència a les Falles, que celebren aquests dies les seues jornades principals.

"Aquesta nit plantant falles i em criden (...). A San Isidro no convoquen, el 2 de maig tampoc, aleshores sensibilitat poca per a ser la cambra territorial", ha asseverat.

Oltra s'ha referit en aquests termes a preguntes dels mitjans sobre la seua compareixença demà en el Senat després que el PP en aquesta cambra la citara en el marc de la comissió d'investigació del finançament dels partits per a una jornada dedicada a analitzar les seues finances, els comptes de les quals de 2015 van ser desaprovades pel Tribunal de Comptes en un informe el desembre passat. Començarà així una ronda amb partits d'àmbit autonòmic després de passar revista al finançament de PSOE, Ciutadans i Podem.

Comissió "absolutament deslegitimada"

"Aniré al que ens han abocat en una comissió que està absolutament deslegitimada perquè cap partit està participant, excepte el PP, que com té majoria absoluta està volent fer una cosa que en castellà és 'cree el ladrón que todos son de su condición', però en valencià és 'creu lladre vell que tots són com ell'", ha manifestat.

I ha insistit: "Aniré allí a donar les explicacions que vullguen les seues senyories saber, sabent a més que crec que els números els importen poc, perquè si no, en comptes de cridar-me a mi hagueren cridat els responsables econòmics de la coalició".

"Crec que el que intenten és això, fer una estratègia que ací és tot igual i no, una cosa és el que fan els partits corruptes i una altra els partits honrats, aniré a explicar-li-ho per si encara no saben la diferència", ha rematat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento